Νοτοπούλου: Ο αποκλεισμός της Σαμοθράκης αποτελεί δυσφήμιση για την Ελλάδα

«Η ταλαιπωρία των τουριστών στη Σαμοθράκη μετά τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της αποτελεί δυσφήμιση για τη χώρα μας και τον ελληνικό τουρισμό», αναφέρει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και σημειώνει πως «είναι ζωτικής σημασίας, έστω και τώρα, η κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την ανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας».

Αναφέρει ειδικότερα σε δήλωση της πως «με δεδομένη την κακή εικόνα του πανέμορφου νησιού της Σαμοθράκης, τις ακυρώσεις, την απώλεια εισοδήματος στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου και την αδιανόητη ταλαιπωρία των τουριστών, είναι επιτακτική ανάγκη να ανακοινωθούν άμεσα μέτρα αναστροφής της εικόνας και της φήμης τόσο του νησιού όσο και του ελληνικού τουρισμού, όπως και μέτρα αποζημίωσης όσων ταλαιπωρήθηκαν, κατοίκων και τουριστών».

«Ο τουρισμός είναι η εθνική μας δύναμη και πλήττεται από  τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», σχολιάζει η κ. Νοτοπούλου.

loading...

3 thoughts on “Νοτοπούλου: Ο αποκλεισμός της Σαμοθράκης αποτελεί δυσφήμιση για την Ελλάδα

  1. Αγωνίστρια της αριστεράς, ισάξια της Δούρου.
    Από μικρή στην βιοπάλη.
    Εργάστηκε σκληρά στον δήμο Θεσσαλονίκης ως καθαρίστρια.
    Εκτιμώντας την προσφορά της ο κ. Τσίπρας την διόρισε υπουργό.

  2. Και αυτο το ευτραφες Μπαμπατσικο πραμα ποιοι το ψηφισανε και το βγαλανε βολευτρια? ποσουσ προλαβε και διορισε εξυπηρετηε διοτι μην λεμε βλακειες ολοι ξερουμε πως δουλευει το συστημα ενταξει λογω ''προσοντων'' την διορισε ο απλυτος εκει επαιρνε ενα τσουβαλι λεφτα και κατορθωσε αυτη χωρις να ειναι τιποοτα ενα μηδενικο δηλαδη βρεθηκαν αφρονεσ που την ηγαπησαν και την εξελεξαν να τους κυβερνησει? εμ βεβια θα μου καποιος αφου τους βολεψε λογικο ειναι αλλα τοσουσ πολλουσ ρε παιδια τοσουσ πολλους? ΗΗΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΗΗΗΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕ

Comments are closed.