Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται αν μια «νόμιμη κατάληψη» είναι αξιόποινη πράξη (βίντεο)

Την απορία της για το τι ορίζεται ως αξιόποινη πράξη εξέφρασε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάνια Ελευθεριάδου στη συζήτηση για το διυπουργικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια.

Μάλιστα η βουλευτής από την Καβάλα φαίνεται πως θεωρεί ότι υπάρχουν «νόμιμες καταλήψεις» που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να θεωρούνται αξιόποινες πράξεις.

Δείτε το βίντεο

loading...

6 thoughts on “Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται αν μια «νόμιμη κατάληψη» είναι αξιόποινη πράξη (βίντεο)

  1. εαν εξακοντισω τον λουτσο μου και σου θραυσω τα μητροκουταλα θα σου πω εγω ξωανο αν ειναι παρανομη πραξις η οχι (μην σου δωσω και κανεναν ορχι)….τα μητροκουταλα στον αερα και 18 γυναικολογοι χειροθυργοι θα λενε πωω ρε τον καυ΄λιαρη τι λουτσο εχει αυτος!!!!

  2. Αυτό είναι το επίπεδό σας αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτες!….. Μήπως μπορείτε να μας δείξετε καί μιά Χώρα του Κόσμου, με κομμουνιστικό καθεστώς, όπου οι καταλήψεις να θεωρούνται νόμιμες;;;!…. Εκτός από το μπουρδέλο το Συριζιστάν βέβαια……. …Ε.

  3. Πίπες, πίπες, γιά πίπες ταμάμ είσαι.

  4. Να κάνω κατάληψη στο σπίτι σου, να μου πεις αν είναι νόμιμη πράξη, έχω και εγώ ερωτήματα ως άνθρωπος.

  5. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ…ΟΥΥΥΣ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΟΥΥΥΣΤ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ…..ΘΑ ΠΕΡΟΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΨΩΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΡΙΟΛΑ…..

  6. Όλοι οι αριστεροί αποδειχτικαν οι μοναδικοί πραγματικοί φασίστες !!! Στα ναυπηγεία επικράτησαν αυτοί του ΚΚΕ και έστειλαν όλους τούς πλοιοκτήτες στην Κορέα. Οι κορεάτες σήμερα ζούν από το Ελλαδικό ΚΚ, ενώ οι Έλληνες εργάτες κοπανανε μύγες!!!

Comments are closed.