Εχω φιλους, καλα παιδια κατα τα αλλα, που γνωριζω οτι ειναι επαγελματικα απατεωνες και δεν εχουν πληρωσει ΠΟΤΕ τους φορο.

Εχω φιλους, καλα παιδια κατα τα αλλα, που γνωριζω οτι ειναι επαγελματικα απατεωνες και δεν εχουν πληρωσει ΠΟΤΕ τους φορο. Κυκλοφορουν ΜΟΝΟ με μετρητα. Ποτε καρτες κλπ. Καταργηστε τα κ@λομετρητα επιτελους. Τερμα το πανηγυρακι. Θες τσιχλα λαμογιο? ΜΟΝΟ με καρτα. Θες βενζινη? ΜΟΝΟ καρτα. Θες επισκευη των υδραυλικων σου? ΜΟΝΟ με καρτα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ, πως να το κανουμε? Καταργηστε τα ! Ολα ειναι ψηφιακα πλεον. Τα κ@λοχαρτα και τα κ@λοκερματα τα μετρητα με τα οποια επιβιωνουν πλεον ΜΟΝΟΝ τα λαμογια !! Τελος. Δεν υπαρχουν μετρητα. Οπως στην Αμερικη. Εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα χωρις καρτα. Τα μετρητα ειναι υποβαθμισμενα.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Εχω φιλους, καλα παιδια κατα τα αλλα, που γνωριζω οτι ειναι επαγελματικα απατεωνες και δεν εχουν πληρωσει ΠΟΤΕ τους φορο.

  1. Τι λες ρε ουφο; να καταργηθουνε τα μετρητα; πας καλα ρε η να φωναξουμε το ασθενοφορο

  2. "Αναγνώστη" είσαι πάρα πολύ μαλάκας και νούμερο

  3. οι περισσότεροι που γράφουν τέτοια ζουν σε ενα κόσμο οπου η φοροδιαφυγή είναι η απόδειξη του ηλεκτρολόγου και μικρομεσαίου ελευθ. επαγγελματία

    δεν έχουν ιδέα για τα δις που φοροδιαφεύγουν σε οικ. παραδείσους στην ΗΠΑ και EU και καλούμαστε να τα πληρώσουμε με άγρια φορολογία εμείς

Comments are closed.