Αλλοδαποί που βγήκαν με βάρκα στη στεριά έβαλαν τη φωτιά στη Χίο – Ήθελαν να τους εντοπίσουν

Φωτιά ξέσπασε το πρωί στη Χίο στην περιοχή Πάρπαντα των Καρδαμύλων. Η φωτιά αποδίδεται σε αλλοδαπούς που είχαν βγει στην περιοχή με πλαστική βάρκα από την απέναντι μικρασιατική ακτή και είχαν εγκλωβιστεί εκεί. Είναι ήδη υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Έβαλαν φωτιά για να τους δουν και να τους σώσουν

Οι 42 συνολικά αυτοί αλλοδαποί θεωρείται πως έβαλαν τη φωτιά προκειμένου να κάνουν γνωστή την παρουσία τους εκεί και να διασωθούν. Αλλά και για να στεγνώσουν αφού η βάρκα τους είτε είχε ανατραπεί είτε ο διακινητής τους, τους πέταξε στη θάλασσα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και ένας από τους επιβαίνοντες, άνδρας ηλικία 35 με 40 ετών, ο 43ος των επιβαινόντων, πνίγηκε.

Από τους 42 διασωθέντες οι 22 είναι άνδρες, οι 13 γυναίκας μεταξύ των οποίων τέσσερις έγκυες και μια με ακρωτηριασμένο το ένα της πόδι και επτά παιδιά. Για την ύπαρξη της φωτιάς ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία νωρίς το πρωί βοσκός της περιοχής. Λόγω του δύσβατου της περιοχής ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το Λιμενικό Σώμα το οποίο επενέβη από τη θάλασσα διασώζοντας τους αλλοδαπούς και μεταφέροντάς τους στο λιμάνι της Χίου.

loading...

4 thoughts on “Αλλοδαποί που βγήκαν με βάρκα στη στεριά έβαλαν τη φωτιά στη Χίο – Ήθελαν να τους εντοπίσουν

  1. Γιατί δεν τούς κάψατε και αυτούς; Στην πυρά, γιά τιμωρία.

  2. ΘΡΑΥΣΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΤΩΝ (ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΙΣ) ΣΥΡΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΡΑΝ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΚΑΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ…

  3. Ξέφραγο αμπέλι η χώρα. Την έχουν κάνει μπορδέλο κι εμείς καμαρώνουμε ότι έχουμε κράτος και άξιους ηγέτες.
    Δυστυχώς, αυτό μας αξίζει.

  4. η μπουρδελοποιηση της ΕΛΛΑΝΤΑΣ

Comments are closed.