«Βόμβα» από Λυσάνδρου: «Διακοπή πρωταθλήματος αν δεν ισχύσουν τα αρχικά συμβόλαια της ΕΡΤ!»

Ο πρόεδρος της Superleague 1 Μηνάς Λυσάνδρου, έριξε… βόμβα κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, καθώς τόνισε πως υπάρχει πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος αν δεν ισχύσουν τ’ αρχικά συμβόλαια της ΕΡΤ.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο SDNA εδώ και μέρες, τα τηλεοπτικά συμβόλαιο των ομάδων της Superleague 1 (αλλά και της Superleague 2) βρίσκονται στον αέρα, καθώς υπάρχει πρόθεση να υποστούν χοντρό… ψαλίδι, με μείωση που θα ξεπερνάει το 30%.

Σήμερα, όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πως θα μελετηθούν οι υπογεγραμμένες συμβάσεις και αν δεν τηρηθούν τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί αρχικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διακοπεί η Superleague 1!

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι θα γίνει από δω και πέρα, με τα τηλεοπτικά ν’ αποτελούν ένα τεράστιο αγκάθι στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Αξίζει πάντως να επισημανθεί ότι ο πρόεδρος της Λίγκας δεν έκανε λόγο για μη έναρξη του πρωταθλήματος αλλά για πιθανότητα διακοπής σε περίπτωση που δεν ισχύσουν τα υπογεγγραμμένα συμβόλαια.

Διαψεύδει η Λίγκα

Από την πλευρά του Συνεταιρισμού «διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο  ότι ο πρόεδρος της Super League δήλωσε ότι θα διακοπεί το Πρωτάθλημα της Super League. Τονίζεται παράλληλα ότι υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε «πληροφορία» διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες».

Η πραγματικότητα

Η πληροφορία πάντως που μετέδωσε το dikisports επιβεβαιώνεται και από πολλούς παριστάμενους. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο κ. Λυσσάνδρου ανέφερε ότι είναι εφικτή η διακοπή του πρωταθλήματος αν δεν ισχύουν τα αρχικά συμβόλαια.

loading...