Θέλετε να επιτεθούμε πρώτοι στην Τουρκία ;

Η Τουρκία σαν πεινασμένος λύκος θα απομονώσει την Κύπρο και θα την ¨κατασπαράξει¨ με την ησυχία της. Δεν είναι μόνο αυτός ο Μέγας κίνδυνος για τον Ελληνισμό .
Η λυκοφιλία Ρωσίας- Τουρκίας , ισχυροποιεί μέρα με την ημέρα την Ρωσία στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Ευρύτερη περιοχή σε βάρος των Αμερικανικών συμφερόντων. Αυτό δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην Τουρκία  που δεν είναι άλλο , από το να ανταλλάξει – σύντομα – τη στήριξη αυτήν που δίνει στην Ρωσία , με την ¨άδεια¨ από Αμερικανούς και Ευρωπαίους , να κατακτήσει το μισό Αιγαίο .
Ήδη , αρχίζει και τα ¨σπάει¨ με τη Ρωσία ενώ , η ΕΕ δεν προλαβαίνει να ορθώσει Ευρωστρατό .
Ήρθε η ώρα να μιλήσετε , ήρθε η ώρα  της  κοινής γνώμης . Μια κοινή γνώμη που δεν ακούει πλέον τις  πλύστρες εγκεφάλου, δεν πλανάτε από χάντρες και καθρεφτάκια .
Ήρθε η ώρα για την μεγάλη ΑΠΟΦΑΣΗ !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...

1 thought on “Θέλετε να επιτεθούμε πρώτοι στην Τουρκία ;

  1. Κουφάλες τουρκομαμημένοι υπάρχει τρόπος και αυτός είναι η εφαρμογή του ισοδύναμου τετελεσμένου .Αν οι φίλοι σας οι τούρκοι ξέροιν ότι μια ισχυροί στρατιωτική δύναμη είναι έτοιμη να περάσει τον Έβρο τότε οι κώλοι σφίγκουν .Αυτό που έγινε μετά την μικρασιατική καταστροφή .Αψηλοί αστυνόμοι του π..ώλου μας πρήξατε τα κάκαλα με την συγκεκαλημένη αντεθνική προπαγάνδα σας .

Comments are closed.