Ιδού τι μας ετοιμάζουν!»Είμαι γυναίκα και έχω πέος, εμείς είμαστε το μέλλον!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το Roundhouse Poetry Slam στο Λονδίνο ήρθαν οι «βόμβες» στην κοινωνικό ιστό και στην ηθική δομή κάθε νοούμενης κοινωνίας αφού οι….προοδευτικοί συμμετέχοντες στο εν λόγω φεστιβάλ έδειξαν τα σχέδιά τους για το αποκρουστικό μέλλον που μας περιμένει όλους, αν βέβαια τους αφήσουμε να καθορίσουν τις ζωές μας!!

Διαφημιζόμενο ως ένα φεστιβάλ «όπου οι λέξεις ζωντανεύουν»το Roundhouse Poetry Slam αποτελεί σημείο αναφοράς.

Ο τελικός του Sφεστιβάλ συγκεντρώνει μερικά από τα πιο φρέσκα αναδυόμενα ταλέντα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που αγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο Poetry Slam και για πρώτη φορά στην ιστορία του Slam το κοινό ψηφίζει ζωντανά.

Σε αυτό το φεστιβάλ λοιπόν η γυναικεία φιγούρα που ακολουθεί στο βίντεο είπε τα εξης:

«Το μέλλον δεν είναι θηλυκό. Το μέλλον είναι διεμφυλικό. Το μέλλον είναι μαύρο, είναι trans.

Το μέλλον είναι γυναίκες λεσβίες, γυναίκες με αναπηρία μουσουλμάνες γυναίκες. Είμαστε το μέλλον. Είμαι μια γυναίκα. Και έχω ένα πέος».


Δειτε το βίντεο εδώ
loading...

2 thoughts on “Ιδού τι μας ετοιμάζουν!»Είμαι γυναίκα και έχω πέος, εμείς είμαστε το μέλλον!» (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Είσαι ένα είδος που ομοιάζει με άνθρωπο. Δεν είσαι άνθρωπος, γιατί το ανθρωπινό είδος περιλαμβάνει μόνο 2 δύο είδη φύλου, αρσενικό και θηλυκό. Είσαι ένα κακέκτυπο ανθρώπου θα μπορούσες να είσαι μια ρέπλικα (όπως στο blade runner), ένα ανθρωποειδές, ένα ερπετοειδές με ανθρώπινα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Αν δεν θέλουμε να υπάρχει σύγχυση στην κατάταξη κάποιου στο ανθρώπινο είδος τότε τα φύλα είναι μόνο 2 δύο, μετά αρχίζει το χάος. Μια λεσβία είναι γυναίκα, ένας gay είναι άνδρας που θέλει κρέας από άλλου, μην τα βαφτίζουμε όλα ένα. Αυτό που τα έχει και τα δύο να πάει να ψαχτεί γονιδιακά αν υπερισχύουν τα χρωμοσώμματα Υ ή τα Χ με ένα τεστ DNA και ας αφήσει της βλακείες τύπου ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ.

  2. Η μουσουλμάνα που έμεινε ανάπηρη από το ξύλο που της ρίχνει ο άνδρας της, καλά να πάθει αν εξακολουθεί ακόμα να τον σέβεται. Αλήθεια η αλλόκοτη σεξουαλικού προσανατολισμού κοινότητα σας γιατί δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τις καταπιεσμένες γυναίκες της μέσης ανατολής και του ισλάμ, αυτές οι γυναίκες δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα; Που είστε όλοι εσείς η αλλόκοτη σεξουαλικού προσανατολισμού κοινότητα όταν οι γυναίκες αυτές καταπιέζονται. Σταματήσατε ποτέ κάποια εκτέλεση, κάποιο δημόσιο λιθοβολισμό γυναίκας ή κάνετε μόνο προπαγάνδα από την ασφαλή θέση των σελίδων των γυναικείων περιοδικών; Γιατί τέτοια ανεκτικότητα προς την θέση που τοποθετεί την γυναίκα το ισλάμ, υποτίθεται πως όλοι εσείς είστε "προδευτικοί"; Πως ανέχεστε τόσο μεγάλη οπισθοδρόμηση στις χώρες του ισλάμ;

Comments are closed.