Ο σύγχρονος πόλεμος των κατασκόπων
Την ώρα που όλος ο πλανήτης συζητά για το πώς Ρώσοι πράκτορες κατάφεραν, υπόγεια, να χειραγωγήσουν εκατομμύρια χρήστες των social media και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών του 2016, ενώ την ίδια στιγμή η Ευρώπη έχει ξεσηκωθεί εναντίον της Ρωσίας για την απόπειρα δολοφονίας του διπλού Ρώσου πράκτορα, η εκπομπή «Αυτοψία» ερευνά τον σύγχρονο πόλεμο των κατασκόπων.

Διοικητές της ΕΥΠ, πρώην Έλληνες πράκτορες που πέρασαν πολλά χρόνια της ζωής τους στα βάθη της Τουρκίας και τα Σκόπια, αλλά και πρώην πράκτορες της CIA που έδρασαν και εργάστηκαν σε ελληνικό έδαφος, μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ και αποκαλύπτουν όσα γίνονται στον κόσμο των Μυστικών Υπηρεσιών.

Δηλητηριάσεις, παρακολουθήσεις, κλοπή πολύτιμων πληροφοριών και μία ζωή στη σκιά και τον μεγάλο κίνδυνο, με σκηνές που πολλές φορές ξεπερνούν τα σενάρια των κατασκοπικών ταινιών.


Ο Ιωάννης Κοραντής και ο Παύλος Αποστολίδης μας «ταξιδεύουν» στα άδυτα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και μιλούν για τον μυστικό πόλεμο των πρακτόρων ΕΥΠ και ΜΙΤ.

Στην κάμερα της εκπομπής, μιλά ο Στηβ Λάλας που πέρασε 13 χρόνια σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αμερική επειδή συνελήφθη να αποσπά για λογαριασμό της Ελλάδας απόρρητα μυστικά μέσα από την Αμερικανική Πρεσβεία.


https://kostasxan.blogspot.com
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :