Επεισοδιακή νύχτα στα Εξάρχεια – “Βροχή” από μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στα Εξάρχεια μετά την πρόσφατη εκκένωση καταλήψεων στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι επιθέσεις ξεκίνησαν περίπου στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στη διασταύρωση των οδών Σπυρίδωνος Τρικούπη και Τοσίτσα.

Στόχος των κουκουλοφόρων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν βόμβες μολότοφ, ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ που σταθμεύει στο σημείο.

Λίγα λεπτά αργότερα, νέα επίθεση εκδηλώθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη, στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Στόχος ήταν και εκεί οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, οι οποίοι δέχτηκαν βροχή από πέτρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή φθορές, ούτε έγιναν προσαγωγές υπόπτων ή συλλήψεις.

loading...

2 thoughts on “Επεισοδιακή νύχτα στα Εξάρχεια – “Βροχή” από μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών

  1. Οσο η Αστυνομία τους χαιδεύει, τόσο περισσότερο θα οξύνονται τα γεγονότα. το καλύτερο είναι να τους διαλύσετε μια για πάντα, Αυτό που γίνεται δεν είναι Δημοκρατικό δικαίωμα αλλά Δημοκρατική Αλητεία,

  2. Αν ειναι δυνατον!!! Θεωρουν οτι περιπου ειναι και επιχειρησιακο κατορθωμα που εκαναν ενα περιστασιακο ντου στα Εξαρχεια για να τα καθαρισουν απο τους περιθωριακους κατσαπλιαδες της ΝΤΠ και τους κομουνιστοχουλιγκανους του θειου Μαρξ!! Αν εννοουν κατι τετοιο( που μαλλον το εννοουν) τοτε η Αστυνομια εχει μεγαλο και χοντρο επιχειρησιακο προβλημα εγειρονται δε τεραστιες αμφιβολιες για την επιχειρησιακη της ικανοτητα!!! Γιατι σιγα το επιτευμα!!!Ασε που υποψιαζομαι οτι αφηνουν επιτηδες στη μεση την επιβολη της νομιμοτητας και οι παραβατικοι την ιδια στιγμη απλα καταλαμβανουν αλλο στεκι!!! Γιατι δεν περιπολουν ΜΟΝΙΜΑ στα Εξαρχεια μπορει να απαντησει η Αστυνομια!!!Μηπως επιδιωκουν να συντηρουν την παραβατικοτητα??? Ετσι ομως αποδεικνυεται οτι πολλοι απο αυτους που κομπαζουν για την κολοβη επιχειρηση που εκαναν μαλλον τζαμπα πληρωνονται!!!Θυμιζω οτι για την διατηρηση της δημοσιας ταξης ΔΕΝ απαιτειται για ψυλλου πηδημα αποφαση απο τον καθε Χρυσοχοιδη αλλα υπαρχει επαρκης νομοθεσια και υπαρχουν ουκ ολιγες αρμοδιοτητες και εξουσιες των αστυνομικων διευθυντων που τους ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ και τους ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να δρασουν ακαριαια προστατευοντας την θεμιτη δημοσια ταξη και τις περιουσιες του κοσμου. Εφαρμοζωντας το Συνταγμα και την νομοθεσια. Το οτι δεν το κανουν εφαρμοζοντας απλως τον νομο ειναι επειδη ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ και επειδη δραπετευουν των συντεταγμενων ευθυνων τους εχοντας ως αλλοθι την εντολη των πολιτικων προισταμενων που δεν ερχεται ποτε.Κατα την γνωμη μου η αρνηση της Αστυνομιας να δρασει ενεχει το στοιχειο της απιστιας περι την υπηρεσια.Ποινικο αδικημα δηλαδη!! Αλλωστε σε περιπτωση πολιτικων πιεσεων επι εξειδικευμενων τρεχουσων και καθημερινων υποθεσεων διαταραξης της Δημοσιας Ταξης που δεν συναδουν με το συνταγμα και την νομοθεσια υπαρχει και η οδος της παραιτησης και της καταγγελιας!!!! Για να δωσω ενα αλλο παραδειγμα προς επιρρωσιν των παραπανω:Ειναι εντελως παρανομη η εντολη πχ του Χ υπουργου οικονομικων να μην πληρωσει ο Μητσος τον φορο μεταβιβασης του σπιτιου που αγοραζει και ΟΡΘΩΣ κανενας εφοριακος δεν υπακουει διοτι το απαγορευει η νομοθεσια. Αυτο που εγινε σιγα σιγα στην εφορια γιατι δεν γινεται στην Αστυνομια??? Ειναι η ιδια ταξη μεγεθους!! Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ!!!!!

Comments are closed.