Αυτοκτόνησε στο κελί του ο παιδόφιλος δισεκατομμυριούχος Τζ.Έπσταϊν - Μαρτυρία σοκ: «Πολλοί ισχυροί άνδρες στο κύκλωμα»


Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος Τζέρφι Έπσταϊν που αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασέλγεια κατά δεκάδων ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πηγές του ABC News ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Lower Manhattan την Παρασκευή το βράδυ.

Το περιστατικό έρχεται δύο εβδομάδες αφότου ο 66χρονος βρέθηκε "τραυματισμένος και σε εμβρυϊκή θέση" στο πάτωμα του κελιού του, με τραυματισμούς στο λαιμό του. Ο Epstein τοποθετήθηκε σε ειδική πτέρυγα ως επικίνδυνος ν' αυτοκτονήσει ως αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ο Επσταιν αυτοκτόνησε τη Παρασκευή το βράδυ ή το πρωί του Σαββάτου, με το σώμα του να μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης γύρω στις 7.30 π.μ.

Ο Epstein συνελήφθη στις 6 Ιουλίου και κατηγορήθηκε για εμπόριο λευκής σαρκός και συνωμοσία. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι κακοποίησε δεκάδες νεαρά κορίτσια στα σπίτια του στο Μανχάταν και το Palm Beach της Φλόριντα, μερικά από τα οποία ήταν μόλις 14 ετών.

Εκτός από τα εικαζόμενα αδικήματα, κυκλοφορούσαν φήμες για περαιτέρω κακοποίηση παιδιών στο ιδιωτικό νησί του Epstein στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που δημοσιοποιήθηκαν μια μέρα πριν από το θάνατό του, ένα άλλο θύμα ισχυρίζεται ότι ο Epstein διέπραξε τη διακίνηση της αλλά και άλλων κοριτσιών μαζί με κάποιους από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους άντρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του βρετανού πρίγκιπα Ανδρέα, του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Glenn Dublin και του πρώην κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Bill Richardson . Ο κατάλογος του θύματος περιλαμβάνει επίσης έναν "άλλο πρίγκιπα", έναν "ξένο πρόεδρο", έναν "γνωστό πρωθυπουργό" και τον ιδιοκτήτη μιας γαλλικής "μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας".

Με τον Epstein νεκρό, η έκταση των εγκλημάτων του πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ γνωστή, ούτε και οι στενότεροι συνεργάτες του. Δεδομένης της εμβέλειας των κύκλων που κινήθηκε, πολλοί υπέθεταν ότι ο Epstein δεν θα επιβιώσει μέχρι τη δίκη. Τα νέα του θανάτου του τα υποδέχθηκαν επίσης με κυνισμό οι σχολιαστές στο ίντερνετ.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :