Αμετανόητος και προκλητικός συνεχίζει την περιοδεία του ο Πάνος Καμμένος (βίντεο)

Αμετανόητος και προκλητικός συνεχίζει τις πολυτελείς διακοπές με το πανάκριβο σκάφος του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Επιχείρησε αυτή τη φορά να δέσει το σκάφος του σε ιδιωτική μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, χωρίς ωστόσο να έχει εξασφαλίσει άδεια. Μάλιστα, απαίτησε από τους εργαζόμενους νερό και ρεύμα.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ ενεπλάκη σε νέο θερμό επεισόδιο, επιχειρώντας αυτή τη φορά να δέσει το σκάφος του σε ιδιωτική μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, χωρίς ωστόσο να έχει εξασφαλίσει άδεια. Μάλιστα, απαίτησε από τους εργαζόμενους νερό και ρεύμα.

Ο ιδιοκτήτης της μαρίνας προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία, στελέχη της οποίας έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο είχε προλάβει να το σκάσει κακήν κακώς.

Είχε προηγηθεί, λίγες μέρες νωρίτερα, επεισόδιο στη Μήλο, όταν ομάδα κατοίκων του νησιού που αντιλήφθηκε την παρουσία του συγκεντρώθηκε στο λιμάνι και άρχισε να καταφέρεται εναντίον του. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός ήρθε σε αντιπαράθεση με υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού.

loading...

1 thought on “Αμετανόητος και προκλητικός συνεχίζει την περιοδεία του ο Πάνος Καμμένος (βίντεο)

  1. Ναι αθωε Ελληνα ηταν η κατασταση ετσι μπλεγμενη ε Ελληνας ειναι ετσι θεωρησες και με την αθωα σου Ελληνικη ψυχη τον πιστεψες τον ψηφισες θεωρησες οτι θα εφερε κατι νεο στην πολιτικη ζωη κατι που χρειαζοτανε και μετα? μετα ειδες ενα ωραιο πρωι οτι αποφασισε να βοηθησει την Ελλαδα να γινει κυβερνεη και συνεπραξε συνετελεσε ωστε να βγει ο Τσιπραςς ο μεγαλυτερος ψευτης αχρηστοσ ολετηρασ τησ ζωης μας ο ανθρωπος που εκανε το ασπρο μαυρο το οχι ναι ο ανθρωποσ ο οποιοσ απεδειχθει οτι αγετο και εφερετο απο τα ξενα συμφερονται και ειδες μεγαλοπρεπως ειδες τα αποτελεσματα για ολα οσα εγιναν κυριως για το Μακεδονκ0. Ο ανθρωπος που πιστεψες και εξελεξες εκει μεχρι τελους εμεις δεν προκειται να συντελεσουμε και δεν δινουμε το ονομα της Μακεδονιας μας και τονα το αλλο σε κοροιδευε μεχρι τελους ηταν βεβαια αργα για να επανορθωσεις Ελληνα!Τωρα περασε η ωρα γευγουμε κιεμεις παιδια που ελεγε και η Αθανατη Θεια Λενα στον ραδιοφωνικο σταθμο ενοπλων δυναμεων στο ραδιοφωνο που υπηρχε εκεινη την εποιχη και εσυ καθοσουν ανημπορος εβλεπες το θεταρο που επαιζε ο ηγετης που εξελεξες και με την συνδρομη του συνετελεσθη αυτη η προδοσια αυτο το εγκλημα για την Μακεδονια και τωρα τον βλεπεις αγερωχος θαλασσολυκος (ολιγον τι τσιπις που λενε) να μαλωνει με το λιμεναρχειο που καποτε ηταν ο αρχηγος του εκει και Γ@μ@ουσε και εδερνε τωρα με την κοτεραρα των ποσων εκατομυριων αραγε να μαλωνεοι οχι τοσο μου εβαλες γα τελή ελλιμενισμου και ξεχασες ποιος ειμαι εγω μωρη? Να εκει κατατησαμε δεν το ηξερες οτι επροκειτο να συμβει αυτο το πραμα μετα αλλα ηταν αργα τον τιμωρησες τον Γ@μ@σες στις εκλογες τον διελυσες αλλα κυττα? κυττα μια στεναχωρια που εχει? Κυττα πως σχιζει τα νερα τα γαλανολευκα νερα του Αιγαιου μας με την θηριωδη κοτερακλα αγερωχοσ μοδατος και ξεφουσκωμενος?….Ευτυχως η Ιατρικη εχει ηδη κανει γνωστον οτι ολοι αυτοι που ξεφουσκωνουν ''τεχνηεντως'' δεν εχουν μακρον βιον !!! Αλλοι θα τα χαρουνε εις την υγειαν του μακαριτη….Κατι ειναι και αυτο…

Comments are closed.