Ο Σόρος λογοκρίνει το διαδίκτυο! Συμμαχία δεξιών και αριστερών ελιτ βάζει φραγμό στην ελεύθερη έκφραση

Tο σχέδιο του Σόρος..και της παρέας του για ένα νέο think tank για τους πολέμους.

Τώρα πάνε ένα βήμα παραπέρα και ετοιμάζονται να περιφράξουν την παντοδυναμία τους “τελειώνοντας” τους κάθε λογής αμφισβητίες με την λογοκρισία του μόνο ελεύθερου χώρου ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, του διαδικτύου!!

Το δραματικότερο όλων είναι πως ο Σόρος και αυτήν την φορά, όπως και με το think tank για τον πόλεμο, συνεργάζεται με έναν φαινομενικά πολιτικό αντίπαλο, τον νεοσυντηρητικό Τσαρλς Κοχ, δείγμα του ότι ενώ το…πόπολο σφάζεται για τις δεξιές ή αριστερές πεποιθήσεις του, οι μαριονετίστες αυτου του πλανήτη δεν εμποδίζονται από …ιδεολογικές λεπτομέρειες όταν πρόκειται για την απόλυτη εξουσία!!
Όσον αφορά λοιπόν την λογοκρισία στο Διαδίκτυο φαίνεται ότι οι ελιτ και από τις δύο πλευρές του πολιτικού διαδρόμου προσπαθούν να σιγουρευτούν ότι εφεξής θα παίρνετε μόνο τις πληροφορίες που θέλουν να έχετε.

Οι οργανώσεις που ιδρύθηκαν από τον αριστερό “προστάτη” Τζορτζ Σόρος και τον νεο-συντηρητικό Charles Koch συνεργάζονται για μια βασική κοινή προτεραιότητα των παγκοσμιοποιημένων τόσο νεοφιλελεύθερων όσο και νεοσυντηρητικών: τη λογοκρισία του Διαδικτύου, σύμφωνα με την Breitbart News.

Η λογοκρισία είναι απαραίτητη για την τυραννία, επομένως έχει νόημα ότι όσοι χρειάζονται την εξουσία για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα θα συνεργαστούν για να φτάσουν ως το τέλος.

Πέρυσι, το Ινστιτούτο Charles Koch δεσμεύθηκε ότι θα υποστηρίξει το «After Charlottesville Project», πρωτοβουλία που διοργάνωσε η League Anti-Defamation League (ADL) με στόχο την καταπολέμηση του «online εξτρεμισμού».

Η λίστα με τους χορηγούς της πρωτοβουλίας περιλαμβάνουν το Comcast, το NBC Universal, το Ίδρυμα Kresge και το φιλανθρωπικό ίδρυμα George Soros!!

Άλλες ομάδες που εμπλέκονται στο έργο περιλαμβάνουν πλήθος οργανώσεων που χρηματοδοτούνται από τον Soros, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Φόρουμ Μετανάστευσης (National Immigration Forum) και του «Hope not Hate», που είναι το βρετανικό ισοδύναμο του αριστερίστικου SPLC. The Southern Poverty Law Center (SPLC) είναι μια αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση νομικής υπεράσπισης που ειδικεύεται σε αστικά δικαιώματα και σε διαφορές δημοσίου συμφέροντος.

Ειδικά η ομάδα, Hope not Hate, έχει φήμη για εξαιρετικά ακραίο εξτρεμισμό. Ο φιλελεύθερος αντι-εξτρεμιστικός ακτιβιστής Maajid Nawaz την κατηγόρησε για «καύση βιβλίων» αφού εκείνη ανακοίνωσε μια εκστρατεία για να πάρει απαγορεύσει «ρατσιστικά» βιβλία στους μεγάλους λιανοπωλητές.

Το Ινστιτούτο Charles Koch, που κάποτε θεωρήθηκε ως ο συντηρητικός εφιάλτης των αριστερών, έχει πλέον ευθυγραμμιστεί με αυτήν την ομάδα αριστερών, λογοκριτικών και πολέμιων του Τραμπ.

Όσον αφορά τη λογοκρισία του Διαδικτύου, τόσο η προοδευτική όσο και η «συντηρητική» πλευρά φαίνεται να συγκλίνουν σε μια κοινή θέση.

Το Ινστιτούτο Charles Koch φαίνεται τώρα επίσης αποφασισμένο να προωθήσει τη λογοκρισία του Διαδικτύου και να ευθυγραμμιστεί με τον ολοκληρωτισμό και τη δουλεία έναντι της ελευθερίας και των ελευθεριακών αρχών. Ο Koch έχει στραφεί σε «μετριοπάθεια περιεχομένου», όπως το αποκαλούν. Η Sarah Ruger, διευθύντρια του Ινστιτούτου για τις «πρωτοβουλίες ελεύθερης έκφρασης», εξήρε την Airbnb για την ακύρωση των κρατήσεων ακροδεξιών ακτιβιστών και ζήτησε το «online μίσος» να αντιμετωπίζεται σαν «ιός».

Τι ακριβώς είναι το «online μίσος» και ποιος παίρνει τις αποφάσεις γιαν α θέσει τα όριά του, είναι μια άλλη ζοφερή ιστορία…προοδευτικής και συνητηρητικής συμμαχικής δημιουργίας!

loading...