Μην μας προκαλούν γιατί το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι πολύ βαρύ.

Το κακό με τους Νεοέλληνες είναι ότι ακόμη έχουν μείνει στις πόλεις-κράτη των αρχαίων και τρώγονται μεταξύ τους. Το κακό με τους γείτονές μας είναι ότι νομίζουν ότι επειδή ποτέ στο παρελθόν δεν κάναμε επεκτατικούς πολέμους, παρά μόνον αμυνόμαστε του πατρίου εδάφους μονίμως θα υποχωρούμε. Στο παρελθόν “καταλαμβάναμε” άλλα εδάφη ειρηνικά ιδρύοντας αποικίες και τους μαθαίναμε τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό (Συρακούσες, Μικρά Ασία κλπ.) όπου άνθιζαν οι επιστήμες, η οικονομία και ο πολιτισμός. Ουσιαστικά μία φορά μόνον στο παρελθόν κάναμε επεκτατικό πόλεμο υπό την καθοδήγηση ενός χαρισματικού ανθρώπου (Μέγας Αλέξανδρος) και ξέρουμε κι εμείς και όλος ο κόσμος μέχρι που έφθασε και τι έκανε παρόλο που ήταν μια χούφτα άνθρωποι συγκριτικά με αυτούς που αντιμετώπισε. Καλό λοιπόν θα ήταν οι γείτονές μας στο βορά και στην ανατολή μα προσέχουν λίγο τις πράξεις τους και τα λόγια τους γιατί πάντα θα έχουμε σύγχρονους Εφιάλτες, Μέλητους, Άνυτους και Λύκωνες οι οποίοι θα υποκύπτουν σε άλλα συμφέροντα με το αζημίωτο βεβαίως, αλλά πάντα θα έχουμε και χαρισματικούς ηγέτες που μπορούν να τους επαναφέρουν στην τάξη για να το πω κομψά. Μην μας προκαλούν γιατί το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι πολύ βαρύ.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Μην μας προκαλούν γιατί το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι πολύ βαρύ.

  1. Τότε υπήρχανε πραγματική ήρωες πού δώσανε Την ίδια τους την ψυχή για Την ΠΑΤΡΊΔΑ! Δυστυχώς στην σημερινή εποχή πού κυριαρχούν η απάτριδες Και τα ανθελληνικά σκουλήκια ΗΡΩΕΣ Δεν υπάρχουν ποιά μόνο ραγιάδες υπάρχουν που σκύβουν το κεφάλι Στους αφέντες τούς τα ερπετά που καταστρέφουν την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ χωρίς να αντιδρά κανένας ΜΑΣ.

  2. Τότε υπήρχανε πραγματική ήρωες πού δώσανε Την ίδια τους την ψυχή για Την ΠΑΤΡΊΔΑ! Δυστυχώς στην σημερινή εποχή πού κυριαρχούν η απάτριδες Και τα ανθελληνικά σκουλήκια ΗΡΩΕΣ Δεν υπάρχουν ποιά μόνο ραγιάδες υπάρχουν που σκύβουν το κεφάλι Στους αφέντες τούς τα ερπετά που καταστρέφουν την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ χωρίς να αντιδρά κανένας ΜΑΣ.

Comments are closed.