Ο Νίκος Κοτζιάς έχει το θράσος να γράφει βιβλίο για το Σκοπιανό

Την Αλόννησο επέλεξε ο «εκτελεστής» της Μακεδονίας, Νίκος Κοτζιάς, για να γράψει βιβλίο για το Σκοπιανό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Υπουργός που τα έδωσε ΟΛΑ στους Σκοπιανούς, αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικά σε συγκεκριμένες συζητήσεις, έγγραφα και παρασκηνιακές συναντήσεις εντός και εκτός συνόρων, που οδήγησαν στην υπογραφή της επίμαχης διακρατικής συνομολόγησης του περασμένου καλοκαιριού με τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο πρώην επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας βρίσκεται εδώ και βδομάδες απομονωμένος στο εξοχικό του στην Αλόννησο και γράφει συνεχώς.

Αυτή τη φορά από την Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι πιθανώς θα φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που μπορεί και να θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το εάν και κατά πόσο θα δοθεί επιτέλους στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησής του, την οποία είχε στείλει στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στα μέσα Οκτωβρίου του περασμένου έτους, μετά τη διαμάχη με τον Πάνο Καμμένο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει χαρακτηρίσει τον πρώην υπουργό «ολετήρα», προσθέτοντας ότι είχε στήσει «με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών εγκληματική οργάνωση» για την παράδοση της Μακεδονίας.

loading...

3 thoughts on “Ο Νίκος Κοτζιάς έχει το θράσος να γράφει βιβλίο για το Σκοπιανό

  1. Η νδ μουγκα για την Μακεδονια μονοτα φασιστακια κατι ψελιζουν

  2. ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ Η ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Comments are closed.