Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Οι έμμεσες και οι ευθείες απειλές να φιμώσουν τον λόγο μας προσκρούουν στο δημοκρατικό αγαθό της ελεύθερης διακίνησης ιδεών που προάγουν τον Ελληνοχριστιανικό
πολιτισμό, αλλά και την ανθρώπινη ελπίδα, ότι έρχεται κάτι καλύτερο από αυτό που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Όμως έγιναν η αιτία να γράψουμε και να επισημάνουμε τα παρακάτω λίγες ώρες μετά τις τελευταίες παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου.

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος και στον πανηγυρικό εσπερινό της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ πέρσι , ήρθε ένα ασύλληπτο συμβάν που αναδεικνύει ένα άλλο χειροπιαστό γεγονός, αυτό του ΦΟΒΟΥ του σουλτάνου ενώπιον της ζωντανής παρουσίας της ΜΕΧΑΛΟΧΑΡΗΣ στα πονηρά σχέδια του.

Εκείνες τις ώρες που ολάκερος ο Ελληνικός πιστός λαός έψελνε στους Ιερούς Ναούς και στα Ξωκλήσια του τα Εγκώμια της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, μαθαίνει τα νέα της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών μας από την πολύμηνη ομηρεία- αιχμαλωσία τους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Όλοι ανακουφίστηκαν, αλλά οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν τα επόμενα λεπτά , όταν η τουρκική κυβέρνηση διέταξε την παραλαβή των δυο νέων στρατιωτικών μας άμεσα δηλ. το βράδυ προς το ξημέρωμα του ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Πράγματι τις επόμενες ώρες στους τηλεοπτικούς δέκτες και ξημερώματα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ είδαμε το κυβερνητικό αεροπλάνο με Έλληνες αξιωματούχους να παραλαμβάνει τους δυο ομήρους από τα χέρια των τούρκων.

Τι συνέβη και υπήρχε εκ μέρους των τούρκων τέτοια πρεμούρα;

Όλο το προηγούμενο διάστημα διαβουλεύσεις της Μέρκελ , του Πούτιν , Αμερικανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων δεν μπορούσαν να πείσουν τον Ερντογάν να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ποιος έπεισε τελικά τον σουλτάνο να πάρει την απόφαση να βγάλει από την φυλακή ανήμερα της ΕΟΡΤΗΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ τους δυο Έλληνες;

Και γιατί τέτοια ημέρα που το θρησκευτικό αίσθημα του Ελληνικού Λαού αποκορυφώνεται μαζί με τις προσευχές και τις παρακλήσεις του στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;

Έτσι λοιπόν έχουν τα γεγονότα όπως καταγράφηκαν:

16 Αυγ 2018 – 8:50

Μαρτυρία Ιερέα σε εκκλησίασμα: « η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν πριν λίγες μέρες»

« Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα.

Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει.

Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς.

Είπε ο κληρικός

« αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες– πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της»

« ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε:

Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος»

Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;

Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου;

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TOΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...