Θεοδωρικάκος: Το πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική έχει εκρηκτική διάσταση


“Είναι ένα κολοσσιαίο πρόβλημα για τη χώρα. Έχει πολλές διαστάσεις αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι, γιατί οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικάκος.

“Το πρόβλημα στην Αττική έχει εκρηκτική διάσταση πλέον, διότι επίσημα έγγραφα του συνδέσμου που διαχειρίζεται τα σκουπίδια στη Φυλή λένε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου αντέχει αυτή η κατάσταση. Άρα, θα χρειαστεί να δοθούν λύσεις από τον νέο Περιφερειάρχη τον κ. Πατούλη. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για άλλες καθυστερήσεις και το έχουμε ζητήσει αυτό από τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη. Επίσης, από τις 13 Περιφέρειες της χώρας μόνο σε δύο έχει λυθεί το θέμα και έχουν γίνει οι συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Είναι κατεπείγον θέμα να ολοκληρωθεί παντού, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας για να ανακουφιστεί η κατάσταση”, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών και πρόσθεσε:

“Το πρόβλημα δεν μπορεί να κρυφτεί πια κάτω από το χαλί. Χρειαζόμαστε άμεσες λύσεις για να ανακουφιστεί αυτό το πρόβλημα ενόψει του τέλους του έτους. Από εκεί και πέρα, πρέπει ταυτόχρονα να υλοποιείται ένας ευρύτερος σχεδιασμός στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο σχεδιασμός πιστεύω ότι υπάρχει από τον κ. Πατούλη, θα κατατεθεί αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του και η κυβέρνηση θα τον συνδράμει διότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Το ίδιο πρέπει να γίνει σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας”.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Για ελάτε στη Λεπτοκαρυα Πιερίας, όπου ολόκληρη η πόλη έχει μετατραπεί σε χωματερή για να δείτε τι πάει να πει σκουπίδι. Και φυσικά μιλάμε για έναν κατεξοχήν τουριστικό προορισμό της νότιας Πιερίας, ο οποίος έχει γεμίσει πέριξ της πόλης με υγειονομικές βόμβες και πιθανές εστίες πυρκαγιάς, καθώς οι αυτοσχέδιες χωματερές βρίσκονται στους πρόποδες του Ολύμπου εντός δασικών εκτάσεων και πλησίον αρχαιολογικού χώρου των Λειβήθρων.
    Φυσικά ο απερχόμενος δήμαρχος Δίου Ολύμπου, κος Δημοπουλος απλά εξαφανισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή