«Φιέστα» αλυτρωτισμού από τους Σκοπιανούς: Χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» σε ψευδοϊστορική εκδήλωση
Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς επαρκή κάλυψη από τα ΜΜΕ συνεχίζεται το αλυτρωτικό «τσίρκο» των Σκοπιανών, και μέσω της σκοπιανής διασποράς στην Αλβανία. Οι εθνικιστικές και ψευδοϊστορικές εκδηλώσεις των Σκοπιανών αποτελούν μια μορφή «παράδοσης» πλέον και σε αυτές πρωταγωνιστούν χάρτες με τη «Μακεδονία του Αιγαίου», «μακεδονικοί χοροί» και ομιλίες-μανιφέστα αλυτρωτισμού.

Η καλύτερη απάντηση για το «παραμύθι» της Συμφωνίας της λίμνης που θα ακύρωνε δήθεν τον Σκοπιανό αλυτρωτισμό, είναι η ίδια η πραγματικότητα.

Οι φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση της Σκοπιανής Διασποράς για την επέτειο από την βουλγαρική εξέγερση του Ίλιντεν, στην Μελβούρνη, αποδεικνύουν τίποτα δεν έχει τελειώσει για τους Σκοπιανούς και θα συνεχίσουν να διεκδικούν την Μακεδονίας μας και την ένδοξη ιστορία της.


Ομιλίες και χοροί με φόντο ψευτοαλυτρωτικούς χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας», τον ήλιο της Βεργίνας και τον Γκότσε Ντέλτσεφ.

Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχώρισε και η Αυστραλή βουλευτής Natalie Suleyman, όπως αναφέρει στο facebook η σελίδα History of Macedonia, της οποίας η συμμετοχή σε μια τέτοια εκδήλωση αποτελεί ντροπή για το Κοινοβούλιο της Αυστραλίας και απαιτεί την άμεση παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς στην Αυστραλία ζει και μια τεράστια κοινότητα Ελλήνων.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ακραίος Σκοπιανός εθνικισμός θα ωφελήσει την χώρα μας. Αλλά παραμένει ντροπή για τη χώρα να τη σώσουν οι ίδιοι οι εχθροί της από την πλήρη ανικανότητα των δικών της κυβερνώντων.

Δείτε βίντεο και εικόνες:loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. σχόλιο γιά την παραπάνω ανάρτηση

  Ο Χριστιανισμός προβλέπει τον λιθοβολισμό της γυναίκας που έχασε πριν τον γάμο την παρθενία της.

  20 Αν, όμως, αυτό το πράγμα είναι αληθινό, [και] η κόρη δεν βρεθεί παρθένα,

  21 τότε θα βγάλουν έξω τη νέα, στη θύρα τού σπιτιού τού πατέρα της, και οι άνθρωποι της πόλης της θα τη λιθοβολήσουν με πέτρες, .......
  Αγία Γραφή
  Δευτερονόμιον 22 : 20-21

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς, έτσι ήταν στο ισραήλ, έτσι είναι και σήμερα σε πολλές ασιατικές χώρες.
   Και την μαρίκα για λιθοβολισμό την πήγαιναν γιατί γκαστρώθηκε χωρίς να την
   μαμησι ο γέρος γιουσούφ, αλλά στο παρά πέντε επενέβη ένας ραβίνος και
   την έσωσε γιατί ήταν, ντεμέκ, από την ένδοξη γενιά τον δαβίδ.

   Κανέναν χριστό βέβαια δεν γέννησε, παρά πέντε εβραιακια
   από διαφορετικούς άνδρες, γενικά ήταν περάστε κόσμε!

   Διαγραφή