Βίντεο-σοκ: Σύρος πρόσφυγας δολοφονεί εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι Γερμανό πολίτη με σπαθί! (πολύ σκληρές εικόνες)

H αναγκαστική και υποχρεωτικά επιβεβλημένη από τις ευρωπαϊκές ελίτ, πολυπολιτισμικότητα πλέον κτυπάει τον «πυρήνα» της ασφάλειας της ΕΕ καθώς στην Γερμανία (όπου και υποστηρίχτηκαν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού οι φιλομεταναστευτικές πολιτικές) Σύρος πρόσφυγας (έχει πάρει άσυλο) εκτέλεσε άνδρα μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Στουτγάρδης με ιαπωνικό σπαθί κατάνα (έτσι μοιάζει τουλάχιστον)!

Αν προσέξετε στα βίντεο κυριολεκτικά κόβει τον άνδρα με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί πιο πριν σε κομμάτια. Οι εικόνες είναι σκληρές, αλλά αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα την οποία δημιούργησε η ΕΕ με τις αφελείς πολιτικές της φτάνοντας στα όρια του παραλογισμού (αν και μάλλον τα ξεπέρασε).

Οι άνθρωποι που καταφτάνουν στην Ευρώπη από τις περιοχές της Ασίας και της Αφρικής, έχουν ένα εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό, θρησκευτικό και ηθικό υπόβαθρο.

Ηγέτες όπως ο Ν.Τραμπ, ο Μ.Σαλβίνι και ο Β.Ορμπάν έχουν διαγνώσει το πρόβλημα και που οδηγεί η όλη κατάσταση και επιχειρούν να προστατέψουν τα εθνικά τους σύνορα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Στουτγκάρδης, έχει προσαχθεί ένας 28χρονος άνδρας από τη Συρία, ενώ το θύμα είναι ένας 36χρονος Γερμανός πολίτης, ο οποίος φέρεται να ήταν ο τέως συγκάτοικός του.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της Γερμανικής Αστυνομίας, Βαρώνος Γιοχάνες Μίχαελ Φον Γκιλχάουζεν, ο δράστης βρίσκεται στη Γερμανία από το 2015 και διαθέτει τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή στη χώρα. Είναι ωστόσο γνώριμος στην Αστυνομία και για άλλες υποθέσεις.

Αφού προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση με το θύμα, το κυνήγησε κατά μήκος του δρόμου και γύρω από ένα αυτοκίνητο και με ένα αιχμηρό αντικείμενο που ομοίαζε με «σπαθί σαμουράι», το διετρύπησε πολλές φορές και με μανία, προκαλώντας το θάνατό του.

Ο δράστης διέφυγε αρχικά πεζός και εν συνεχεία με ποδήλατο. Ύστερα από καταδίωξη στην περιοχή και διαπραγματεύσεις παραδόθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης όπως αναφέρει το righter.gr

Την Πέμπτη το πρωί, ο Σύρος οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Κατά την ανακριτική διαδικασία, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και την απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα και διαφορές.

Οι γερμανικές αρχές δεν διέκριναν κάποιο ισλαμικό ή πολιτικό υπόβαθρο στην εν λόγω πράξη, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει.

Ενδιαφέρον προκαλεί η απόπειρα των δικαστικών και αστυνομικών αρχών να ποινικοποιήσουν την ανάρτηση στιγμιοτύπων από το ειδεχθές αυτό έγκλημα, θεωρώντας την ποινικά κολάσιμη.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία της Στουτγκάρδης εξετάζει, εάν οι άνθρωποι που κατέγραψαν και ανήρτησαν τη δολοφονία στο διαδίκτυο, διέπραξαν κάποιο ποινικό αδίκημα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Εισαγγελίας, πρόκειται για «παραβίαση αυστηρά προσωπικής και ιδιωτικής σφαίρας μέσω καταγραφής βίντεο».

Το εγκληματολογικό της Βάδης Βυρτεμβέργης παραπέμπει μέσω σχετικού Tweet, στο ότι «η δημιουργία και προετοιμασία πολυμέσων, τα οποία προβάλλουν απάνθρωπες βιαιότητες κατά ανθρώπων», είναι παράνομη.

«Το βρίσκω σχεδόν κακόγουστο, όταν κάποιοι άνθρωποι το κάνουν αυτό», δήλωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συνδικάτου Αστυνομικών, Χανς Γιούργκεν Κίρσταϊν, σχετικά με την καταγραφή στιγμιοτύπων και την προετοιμασία τους, παραπέμποντας στην προστασία του θύματος.

Η πράξη από μόνη της αντικατοπτρίζει ένα συλλογικό κοινωνικό πρόβλημα για άλλη μια φορά: Πολλές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις δεν κοινοποιούνται πια λεκτικά, αλλά με βία. «Αυτό συμβαίνει σε όλα τα πεδία», δήλωσε.

loading...

2 thoughts on “Βίντεο-σοκ: Σύρος πρόσφυγας δολοφονεί εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι Γερμανό πολίτη με σπαθί! (πολύ σκληρές εικόνες)

  1. Ρε Mihalis Petrelis, που τα έμαθες αυτά τα κορακίστικα;!!!……… Λαθραίους κόρακες έχεις στο σπίτι σου;……. …Λ.

  2. Γάμό τον Χότζα και τον μουσουλμανισμο, εγκληματίες αριστεροί, γεμισατε τήν Ευρώπη με πούστιδες, Καί με μουσουλμάνους. Καταραμένη κουμουνιστες. Εγκληματίες ρετάλια.

Comments are closed.