Ο ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΙΤΑΛΟΣ) ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΓΑΛΛΟΣ) ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΛΒΙΝΙ-ΜΑΚΡΟΝ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Την αντιπαράθεση Ρώμης-Παρισιού και ιδιαίτερα την προσωπική κόντρα Σαλβίνι-Μακρόν ανέδειξε και η νέα περιπέτεια με λαθρομετανάστες που περισυνέλεξε πλοίο της ιταλικής ακτοφυλακής.
 Το νέο αυτό επεισόδιο σημειώθηκε, ωστόσο, σε μια χρονική στιγμή που σημαδεύτηκε από το πολύνεκρο ναυάγιο στη Λιβύη και την ανακοίνωση μια ευρωπαϊκής συμφωνίας από τον Μακρόν, η οποία εξόργισε τον Σαλβίνι.
Οι 116 λαθρομετανάστες που παρέμεναν αποκλεισμένοι στο σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής Gregoretti θα αποβιβαστούν τελικά στην Ιταλία, έπειτα από μια συμφωνία για την κατανομή τους ανάμεσα σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες.
 «Θα δώσω την άδεια να αποβιβαστούν τις επόμενες ώρες» είπε την Τετάρτη ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, διευκρινίζοντας ότι η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, το Λουξεμβούργο, η Ιρλανδία και δομές της ιταλικής Εκκλησίας θα αναλάβουν την ευθύνη για την φιλοξενία τους.
Την ευρωπαϊκή συμφωνία ανακοίνωσε και η Κομισιόν, χωρίς να αναφερθεί, ωστόσο, στο πως θα γίνει η κατανομή. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις πάντως περισσότεροι από τους μισούς αναμένεται να παραμείνουν στην Ιταλία, υπό την ευθύνη της καθολικής Εκκλησίας.
Το χρονικό και η συγκυρία
Το ιταλικό πλοίο περισυνέλεξε συνολικά περίπου 140 παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι είχαν αναχωρήσει από τη Λιβύη και διασώθηκαν από αλιείς και σκάφη της ακτοφυλακής το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.  
Έξι από αυτούς μεταφέρθηκαν αμέσως, για ιατρικούς λόγους, στη Λαμπεντούζα, ενώ μία έγκυος στον έβδομο μήνα, μαζί με τα δυο μικρά παιδιά της και τον σύντροφό της αποβιβάστηκαν στη Σικελία.
 Το σκάφος προσέγγισε τρεις ημέρες αργότερα το στρατιωτικό λιμάνι της Αουγκούστα, όμως ο Σαλβίνι επέτρεψε να αποβιβαστούν μόνο 15 ανήλικοι την περασμένη Δευτέρα και άλλος ένας, σήμερα, για λόγους υγείας.
Η διάσωση των 140 παράτυπων μεταναστών έγινε την ίδια ημέρα με το ναυάγιο στα ανοιχτά της Λιβύης, όπου περισσότεροι από 110 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 145 διασώθηκαν από την λιβυκή ακτοφυλακή. 
Στα πλοιάρια επέβαινε, ωστόσο, άγνωστος αριθμός μεταναστών και ο ΟΗΕ χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ναυάγιο ως την χειρότερη φετινή τραγωδία στην Μεσόγειο.
Με αφορμή το ναυάγιο, η Κομισιόν κάλεσε για άλλη μια φορά τις χώρες-μέλη να βρουν μια μόνιμη συμφωνία για την αποβίβαση ναυαγών που διασώζονται στη θάλασσα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...

1 thought on “Ο ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΙΤΑΛΟΣ) ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΓΑΛΛΟΣ) ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΑΠΗΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΤΩΘΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ 2.000 ΕΩΣ 5.000 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΚΑΟΥΝΑ (ΚΕΦΑΛΙ) ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΙ ΣΕΙΝΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΝ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Κ,Ο,Κ? ΤΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ Η ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥ ΦΑΤΣΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΕΙ ΚΛΕΒΕΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΓΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΡΝΕΙΑ ΒΑΡΚΩΤΙΚΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΛΟΠΕΣ ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΑΜΟΥΡΗΣ 200 ΚΙΛΑ ΚΤΗΝΟΣ ΝΕΓΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 300 Η 400 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΓΟΡΙΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΩΤΕΡΟ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΄΄ΑΣΥΛΟ΄'' ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΒΑΤΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΥΤΟΙΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ. ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΟΡΓΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙΜΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΘΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΛΑΘΡΕΟΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ? ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΩΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ? ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ? ΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ? ΔΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΕΓΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ? ΟΛΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΣΚΑΤΑ!!!

    ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!! ΚΑΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..

Comments are closed.