ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…


ΜΕΡΟΣ 2ο


ΒΙΝΤΕΟ: ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Γράφει ο Γεωκών

Η ιστορική λήθη σκοτώνει τους λαούς. Καταποντίζει έθνη και εκμηδενίζει πολιτισμούς.

Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η Τουρκία κατά της ανθρωπότητας. Εγκλήματα κατά λαών και εθνών. Εγκλήματα εναντίον θρησκευτικών και εθνικών κοινοτήτων .

Οφείλουμε να μην ξεχνάμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαδώσουμε τα εγκλήματα και τις σφαγές των Τούρκων.

Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων και εχθροπραξιών εναντίων άλλων εθνών, από τον 19ο αιώνα. Greek American News Agency

Απρίλιος του 1821 – Εκτέλεση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου, και εξαπόλυση πλήθους εξαγριωμένων Τούρκων κατά Ελλήνων κατοίκων της Τουρκίας….

1822 – Νέα αντίποινα από τον Σουλτάνο για να τρομοκρατήσει τους χριστιανούς στο νησί της Χίου. Δολοφονούνται 50.000 Έλληνες. Δεκάδες χιλιάδες πωλούνται ως δούλοι.

1850 – 12.000 Αρμένιοι και Νεστοριανοί σφαγιάζονται από Κούρδους υπό την ηγεσία του Μπεντέρ Χαν Μπέγκ, οι οποίοι είναι οπλισμένοι με καραμπίνες, ειδικά κατασκευασμένες για την τουρκική κυβέρνηση και οι οποίοι χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται επίσης από την τουρκική κυβέρνηση.

7 Απριλίου του 1860 – Ο Σουλτάνος διατάζει την σφαγή των Μαρωνιτών χωρικών στον Λίβανο.

6 Ιουλίου 1860 – Σύριοι σφαγιάζονται μετά από διαταγή του Αχμέντ πασά. Ο αριθμός των σφαγιασθέντων συμπεριλαμβανομένων και των Μαρωνιτών του Λιβάνου στις 7 Απριλίου, ανέρχεται στις 11.000.

1876 – Εξαπολύονται συμμορίες Τούρκων για να καταπνίξουν εξέγερση στην Βουλγαρία. 15.000 σφαγιάζονται στην περιοχή της Φιλλιπούπολης, μεταξύ αυτών και Αρμένιοι της τοπικής κοινότητας.

28 Ιουνίου 1877 – Κατά την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων, προς την λήξη του Ρωσο-τουρκικού πολέμου, πάνω από 6.000 Αρμένιοι δολοφονούνται, όταν ο τουρκικός στρατός και κουρδικές άτακτες ομάδες καταστρέφουν τα χριστιανικά χωριά της περιοχής.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...