Εξαιρετικά σοβαρό : Αυτονομιστικές τάσεις στην Κρήτη . Διαλύουν τον Ελληνισμό και εκ των έσω . ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

Τη δική της ενεργειακή Πολιτική ακολουθεί η Αμερικανο-υπόδουλη Κρήτη που χαράσσει κατευθείαν νέα διαδρομή – κατ εντολή Ισραηλινών και Αμερικάνων – για τον αγωγό  East Med πετώντας έξω την Κύπρο και δίνοντάς της  , τη χαριστική βολή. Έτσι , αποκόπτεται από τα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών και ολοκληρώνεται και τυπικά η ύπαρξή της , ως Αμερικανική αποικία

 Η Ελλάδα ως γνωστόν  έχει υπογράψει τη σύμβαση για την κατασκευή του «EuroAsia Interconnector» με την Κύπρο και το Ισραήλ , την ενεργειακή δηλαδή  σύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ μέσω ενός ενιαίου καλωδίου – γνωστό και ως το μεγάλο καλώδιο – που θα έχει βασικό κόμβο την Κρήτη, Φορέας υλοποίησης της διασύνδεσης Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας ήταν από την 1η στιγμή η Κυπριακή εταιρεία.

 Στην πορεία όμως το αρχικό σχέδιο προδόθηκε και τον αρχικό σχεδιασμό αντικατάστησε το δευτερεύον σχέδιο δηλαδή η ενεργειακή διασύνδεση Ισραήλ – Κρήτης ( περιοχή Νοπήγια Κισσάμου Χανίων)  Πελοπόννησο  κατευθείαν ,με το λεγόμενο ¨μικρό καλώδιο ¨και έτσι πετάχτηκε έξω η Κύπρος . Αυτό προκάλεσε την προσφυγή της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη σφοδρή αντίδραση της ΕΕ

Μιλάει κανείς γιαυτό ;

Η κίνηση αυτή που δικαιολογείται μεταγενέστερα  τάχα ότι , η διασύνδεση Κρήτης – Αττικής – το κομμάτι αυτό που κατασκευάζεται από θυγατρική του ΑΔΜΗΕ – απέκτησε ξαφνικά το χαρακτήρα του επείγοντος για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της Κρήτης

Με τον τρόπο αυτό δείχνεται μια πιο σύντομη διαδρομή για τον αγωγό  φυσικού αερίου  East Med και δρομολογούνται  έντεχνα νέα δεδομένα  στην ενεργειακή σκακιέρα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου , βάζοντας στο παιχνίδι την Αίγυπτο και πετώντας έξω την Κύπρο μας που ¨πέφτει πλέον μακριά¨ .

Έτσι οι ΗΠΑ με αντιπρόσωπο το Ισραήλ ελέγχουν  απόλυτα τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου East Med με προωθούμενες  χώρες την Ελλάδα – που δεν μπορεί να αντισταθεί –  και το  Ισραήλ , για την τροφοδοσία  της Ευρώπης και των Βαλκάνιων και σφραγίζει μια ακόμα αποικία της  , την Κρήτη .

Δέον να σημειωθεί ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ κατάσταση που βρέθηκε η  ΔΕΗ , εξυπηρετούσε από την αρχή και εξυπηρετεί αυτόν το σχεδιασμό με τη μέθοδο του ¨εγκλωβισμού¨ των αποφάσεων . Αυτό όμως είναι μια άλλη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη .

Θα τολμήσει κανείς να φωνάξει μην Προδώσετε την ΚΥΠΡΟ ;;

Αυτά βλέπει ο Ερντογάν και τη βλέπει σαν λάφυρο .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ σε φάση ανασυγκρότησης ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας ) 

loading...

2 thoughts on “Εξαιρετικά σοβαρό : Αυτονομιστικές τάσεις στην Κρήτη . Διαλύουν τον Ελληνισμό και εκ των έσω . ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

  1. 5 000 000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ……..ΕΣΕΙΣ………….

  2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ…..Ε…………ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ…..ΚΟΥΛΗ……..ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ……….

Comments are closed.