Αγκυρα: «Τους στέλνουμε Ελλάδα» Bίντεο-σοκ: 100.000 τζιχαντιστές προσπαθούν να μπουν Τουρκία από Συρία

«Τουρκία μας πρόδωσες» φωνάζουν οι τζιχαντιστές

Εικόνες-σοκ κάνουν τον γύρο του κόσμου με την τουρκική στρατοχωροφυλακή να προσπαθει να “αναχαιτίσει’ το “τσουνάμι” μελών του FSA και άλλων παρακλαδιών των τζιχαντιστών που βλέποντας την ήττα από την προέλαση των δυνάμεων του Μ.Ασαντ προσπαθούν να περάσουν στην Τουρκία από την Ιντλίμπ φωνάζοντας “Ερντογάν μας πρόδωσες”!

Στο διασυνοριακό πέρασμα Bab al-Hava έχουν αναπτυχθεί πάνοπλοι Τούρκοι στρατιώτες και ολόκληρη η περιοχή έχει μπλοκάρει.

Ταυτόχρονα, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δεν δίστασε να απειλήσει σήμερα την Ελλάδα και την ΕΕ για νέο προσφυγικό κύμα.

«Θα είναι ψέμα αν πούμε πως στο Ιντλίμπ τα γεγονότα είναι στο σημείο που επιθυμούμε. Έχουν πεθάνει 60.000 άνθρωποι.

Επίσης σχεδόν διπλασιάστηκαν οι προσφυγικές ροές. Έρχονται στα βόρεια της χώρας.

Πρέπει να λάβουμε μέτρα!», σημείωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Την ίδια ώρα, μετά από εντολή Ερντογάν, οι τουρκικές αρχές επιχειρούν να «αδειάσουν» την Κωνσταντινούπολη από Σύρους πρόσφυγες. Αυτές οι ενέργειες επαυξάνουν τις ροές προς τα παράλια της Τουρκίας, και άρα, ενισχύουν την πίεση προς τα ελληνικά νησιά του βορείου Αιγαίου.

Σημειώνεται πως η Ιντλίμπ είναι ο τελευταίος θύλακας των τζιχαντιστών σε συριακό έδαφος, αλλά είναι ενεργός. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τους κατοίκους, υπάρχει προφανώς και ένας μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών που οπισθοχωρώντας προς το τουρκικό έδαφος, θα προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο.

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και σύμφωνα με πηγές στην Τουρκία, ο αριθμός των Σύρων πολιτών και τζιχαντιστών που επιχειρούν να περάσουν τα τουρκικά σύνορα ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες.

Η πίεση αυτή μεταφέρεται αυτόματα σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες (πάνω από 4 εκατομμύρια) που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, και οι οποίοι πάση θυσία επιχειρούν να περάσουν στη Δύση, είτε μέσω Έβρου, είτε μέσω Αιγαίου.

Ποιοι και πόσοι είναι οι τζιχαντιστές στην Ιντλίμπ

Μεγάλη εντύπωση προκαλούν τα στοιχεία και οι αναφορές για το πώς διαρθρώνεται ο θύλακας των τζιχαντιστών που βρίσκεται υπό πίεση αυτή τη στιγμή στην Ιντλίμπ της βορείου Συρίας, με πολλές ομάδες εξ αυτών να επιχειρούν να περάσουν πάση θυσία στην Τουρκία για να βρουν καταφύγιο.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι υπηρεσίες ασφαλείας της Δύσης, καταδεικνύουν πως οι τζιχαντιστές όλων των οργανώσεων και αποχρώσεων στο Ιντλίμπ ανέρχονται σε 100.000!

Εξ αυτών, οι ριζοσπαστικοί ένοπλοι τζιχαντιστές αριθμούν 60.000, στις τάξεις των οποίων βρίσκονται μαχητές από όλο τον κόσμο. Προέρχονται από όλα τα σημεία που έλεγχε στο παρελθόν ο ISIS στη Συρία, πολλοί δε εξ αυτών έχουν πολεμήσει και στο Ιράκ. Μία ομάδα τζιχαντιστών που θεωρείται και περισσότερο προβληματική απασχολεί έντονα την Κίνα, αφού η ομάδα αυτή αποτελείται από 7.500 μαχητές που ανήκουν στη φυλή των Ουιγούρων της δυτικής Κίνας.

Οι Ουιγούροι ως γνωστόν είναι μουσουλμάνοι. Η Κίνα έχει διαμηνύσει προφανώς σε όλους τους εμπλεκόμενους στον πόλεμο της Συρίας πως δεν πρόκειται να δεχθεί πίσω ούτε έναν από τους 7.500 αυτούς μαχητές. Κυκλοφορεί μάλιστα η φήμη στον θύλακα του Ιντλίμπ πως η κινεζική ηγεσία έχει πληροφορήσει τους εμπλεκόμενους «ούτε ένας ζωντανός τζιχαντιστής Ουιγούρος μαχήτης».

Τις τελευταίες ώρες δηλαδή, στα σύνορα της Τουρκίας συγκεντρώνονται τα πιο ριζοσπασικά στοιχεία της συριακής και όχι μόνο τζιχάντ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μάλιστα, στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί ακούγεται και στα αραβικά η κραυγή «προδότη Τουρκία», η οποία ερμηνεύεται ως κραυγή οργής και απελπισίας από μαχητές τζιχαντιστές, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί από τον τουρκικό στρατό, κυρίως στην εκστρατεία του Αφρίν.





Now the has a problem:

After the offensive from to South Province Syrians flee via the Bab al-Hava border crossing to .

That’s what Europe gets for leaving Turkey alone against .

33 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


loading...

2 thoughts on “Αγκυρα: «Τους στέλνουμε Ελλάδα» Bίντεο-σοκ: 100.000 τζιχαντιστές προσπαθούν να μπουν Τουρκία από Συρία

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΤΑΞΗ . ΟΚ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΡΑΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΗΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΝΙΑΛΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΑΠΟΒΑΣΗΣ ΜΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΧΙΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΚΑΜΙΝΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΟΛΗ Η ΛΕΣΒΟΣ Η ΣΑΜΟΣ Η ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΝΑ ΝΤΑΧΤΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΑΚΙ ΜΠΟΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ! ΠΑΡΤΑ ΝΑΧΕΙΣ!!

  2. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ. ΟΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ''ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ'' ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΤΟΟΠΠ ΣΤΟΟΟΠ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΙΩ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΟΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Λ.Σ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΑΔΕ ''ΔΙΕΣΩΣΕ'' 86 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΑ ΦΑΑΑΠ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟΥΛΑΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΄΄ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΣ'' ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΑΦΡΙΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΟΚ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΓΙΟΚ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΠΕΙ ΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΡΟΧ8ΘΕΕΣ ΤΣΙΜΠΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΟΜΑΛΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΕ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΗ..ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

Comments are closed.