Aλλοδαποί πολιορκούν τον σταθμό Λαρίσης – Συμπλοκές με πολίτες (φωτό, βίντεο)

Αγανακτισμένοι πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί στον Σταθμό Λαρίσης και θέλουν να ταξιδέψουν αλλά δεν μπορούν, ήρθαν στα χέρια με τους αλλοδαπούς.

Στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη.

Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις 3 ωρών των αρχών με τους αλλοδαπούς, η κατάσταση εκτονώθηκε. Οι αλλοδαποί απομακρύνθηκαν και επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία που τους μετέφεραν στη Μαλακάσα.

Δεκάδες αλλοδαποί πολιορκούν εδώ και λίγη ώρα τον Σταθμό Λαρίσης διακόπτοντας την κυκλοφορία δρομολογίων του προαστιακού.

Πολλοί από τους αλλοδαπούς έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου και εμποδίσουν τους πολίτες να επιβιβαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα ελεγκτές είχαν αναγκάσει τους 100 αλλοδαπούς να κατέβουν από τον συρμό που είχαν επιβιβαστεί επειδή δεν διέθεταν εισιτήρια.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ενώ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από τον Σταθμό Λαρίσης από 3.30 περίπου το μεσημέρι.

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως “ακινητοποιημένος στον Σταθμό Λαρίσης παραμένει ο συρμός του Προαστιακού που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Χαλκίδα καθώς εμποδίζεται η αναχώρησή του από περίπου 50 αλλοδαπούς. Η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη για τις 14:50”.

loading...

4 thoughts on “Aλλοδαποί πολιορκούν τον σταθμό Λαρίσης – Συμπλοκές με πολίτες (φωτό, βίντεο)

  1. Καί σε άλλα με υγεία!……………

  2. Και που ειναι το παραξενο ? αυτο ισως δεν ειναι τιποτα , θα ερθουν και αλλα ακομα ποιο χειροτερα .. γνωστο το εργο η κυβερνηση ειναι καλη , η αστυνομια να τρεχει απο εδω και απο εκει με τους ηλιθιους και εμεις που πληρωνουμε τους πουστηδες της κυβερνησεως να ταλαιπωριομαστε … για αυτο πρεπει να μαζεψουμε λεφτα καποια ομαδα ατομων και να τους πληρωσουμε να πανε να τα κανουν πουτανα εξω απο την βουλη και απο τα δικα τους τα σπιτια .. να δουνε την γλυκα …
    αι στο διαολο και οχι αυτοι αλλα αυτοι που τους εφεραν ..

Comments are closed.