Στη Νεάπολη οι 80 πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στα Αντικύθηρα


Στο λιμάνι της Νεάπολης Βοιών φιλοξενούνται προσωρινά οι 80 πρόσφυγες/μετανάστες, (48 ενήλικοι άνδρες και 32 ανήλικα αγόρια) που εντοπίστηκαν χθες σε ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά των Αντικυθήρων.


Το ιστιοφόρο σκάφος που έφερε την ονομασία «’VEGA SM»’, σημαίας Τουρκίας, εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά των Αντικυθήρων. Μέσα σε αυτό επέβαιναν και δύο αλλοδαποί που θεωρήθηκαν ως ύποπτοι διακινητές και συνελήφθησαν. Όλοι οι επιβαίνοντες του σκάφους, μετεπιβιβάστηκαν στο πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού και με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Νεάπολης.

Στο μεταξύ από τις 7.00 το πρωί της 26.8.2019 έως 7.00 το πρωί της 27.8.2019 διεσώθησαν 133 πρόσφυγες-μετανάστες σε τρία περιστατικά έρευνας και διάσωσης στις θαλάσσιες περιοχές Λέσβου, Καλύμνου και Νεάπολης.

loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. ΧΛΑΑΑΤΣΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ''ΣΩΣΑΝΕ'' ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΟΥΣ!!! ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΠΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που κι ως που πρόσφυγες ρε;
    Λαθρομετανάστες είναι και τίποτε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή