Άλλο ενα Δυστύχημα με παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: 5 αλλοδαποί νεκροί

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα παράνομους μετανάστες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ των πρώτων διακομισθέντων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είναι πέντε νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο βγήκε από την πορεία του, ανετράπη και έπεσε μέσα σε ρέμα.

Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή

loading...

1 thought on “Άλλο ενα Δυστύχημα με παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: 5 αλλοδαποί νεκροί

  1. ΛΑΘΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΠΕΣΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ? ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..

Comments are closed.