Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 31χρονου στην Κόρινθο

Τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες 19, 41 και 49 ετών καθώς και μια 35χρονη συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου για την αρπαγή ενός 31χρονου αλλοδαπού.

Πιο συγκεκριμένα οι ομοεθνείς του, ένας εκ των οποίων τον παρέλαβε από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στο Λουτράκι, τον οδήγησε σε σπίτι στη Νεμέα, όπου οι άλλοι τρεις τον κρατούσαν και με την απειλή βίας απαιτούσαν να τους καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Οι αστυνομικοί μετά από ενημέρωση που είχαν από την ΙNTERPOL, κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι και μετά από συντονισμένη επιχείρηση απελευθέρωσαν τoν 31χρονο, συλλαμβάνοντας και τους τέσσερις φερόμενους ως δράστες, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή: ant1news.gr

loading...

2 thoughts on “Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 31χρονου στην Κόρινθο

  1. ΠΑΚΙ? ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑ? ΑΦΓΑΝΙΑ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΟΧΙΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ?

  2. Προς το παρόν την παγκοσμιοποίηση την έχουν κουκουλωμένη!…. Αργότερα, όταν εμείς θα γίνουμε μειοψηφία, με το παραμικρό θα δημοσιοποιούνται όλα τα στοιχεία μας, η φωτογραφία μας, η οδοντοστοιχία μας, η διεύθυνση κατοικίας μας, ο όροφος, ο αριθμός αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου μας καί τα στοιχεία όλων των συγγενών μας μέχρι τρίτου βαθμού!…. Να δείς όταν θα μας κυβερνάνε οι αφροασιάτες που θα πάνε τα προσωπικά μας δεδομένα!…………. Μ

Comments are closed.