Συγκλονίζει η τραγωδία στην Πάτρα: Ο 29χρονος δεν μπόρεσε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια και κάηκε στο σπίτι του – BINTEO

Συγκλονίζει την Πάτρα η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, με τον 29χρονο άνδρα ο οποίος κάηκε μέσα στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές Πατρών. Έπειτα από την κατάσβεση φωτιάς, που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή, εντοπίστηκε αναίσθητος ένας 29χρονος άνδρας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, πιθανόν από τσιγάρο. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως προσπάθησε να πάει στο πίσω μέρος της κατοικίας, ωστόσο, το ηλεκτρικό ρεύμα είχε πέσει κι έτσι δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι και να χάσει τη ζωή του.

Ο Λευτέρης ήταν πατέρας τριών παιδιών. Ο ίδιος είχε παραμείνει στην Πάτρα γιατί εργαζόταν σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ενώ οι δικοί του άνθρωποι έλειπαν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες των γιορτών.

Σημειώνεται πως κατά την επιχείρηση κατάσβεσης τρεις πυροσβέστες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο, εξαιτίας της εισπνοής άνθρακα, καθώς το σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό με τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Πηγή: thebest.gr, dete,gr, patrastimes.gr/ ΒΙΝΤΕΟ: patrastv

loading...

1 thought on “Συγκλονίζει η τραγωδία στην Πάτρα: Ο 29χρονος δεν μπόρεσε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια και κάηκε στο σπίτι του – BINTEO

  1. Τα στορια θα ενοει προφανως το αρθρο. καλα αυτα επειδη ειχα και εγω παλιοτερα τετοια ηλεκτρικα που συνεχια χαλουσαν και τα πεταξα αυτα λοιπον εχουν χειροκινητο μηχανισμο αναγκησ κατι σαν την μανιβελα που κατεβαζουμε τις τεντες και γυριζοντας το ανοιγουν τα στορια αλλα τα στορια με μια γροθια πλαστικα ειναι τα δυαλυεις στην κυριολεξια πως εγινε αυτο το πραγμα και εγινε αυτο το φοβερο ατυχημα? Εκτος αν εβγαλαν τιποτα νεας τεχνολογιας πατζουρια θωρακισμενα ασφαλειας και εγινε οτι εγινε αλλα και αυτα θα πρεπει να εχουν μηχανισμο αναγκης οπως αυτη ακριβως η περιπτωση. ο Θεος να τον αναπαυσει κριμα μεγαλο κριμα

Comments are closed.