Μακελειό στο Τέξας: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο, τουλάχιστον 18 νεκροί! (VIDEO)

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Ελ Πάσο, υπάρχουν μαρτυρίες για τουλάχιστον 18 νεκρούς μετά από επίθεση με όπλο σε εμπορικό κέντρο του Τέξας.

Μακελειό στο Τέξας με αιματηρή επίθεση από 3 ενόπλους σημειώθηκε σε πολυκατάστημα στο Ελ Πάσο του Τέξας. «Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης αυτής στο Τέξας Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN με πληροφορίες να μιλούν για 18 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής κυβερνήτης της αμερικανικής Πολιτείας Ντάν Πάτρικ τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται «κάπου μεταξύ 15 με 20, χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς τον αριθμό των νεκρών».

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης KTSM9, 18 άνθρωποι ενδεχομένως να είναι νεκροί από την πολλαπλή ένοπλη επίθεση με όπλο, που κατά την τοπική αστυνομία του Ελ Πάσο.

«Πολλοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε η Ολίβια Ζεπέντα διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου της πόλης αυτής στο Τέξας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Το επεισόδιο ξεκίνησε περί το μεσημέρι (20,00, ώρα Ελλάδος) κοντά σε σουπερμάρκετ και η αστυνομία, που κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν σε απόσταση από το σημείο, έκανε λόγο για παρουσία «πολλών οπλοφόρων».

Μία γυναίκα, που μόλις έκανε τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας Walmart, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως άκουσε κάτι σαν «πυροτεχνήματα» την ώρα που αναζητούσε μία θέση στάθμευσης.

«Κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Είδα έναν άνδρα με ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής να κρατά κάτι που έμοιαζε με όπλο. Στόχευε τον κόσμο και πυροβολούσε σε ευθεία βολή εναντίον του. Είδα τρεις, ή τέσσερις, να πέφτουν», τόνισε η ίδια γυναίκα ονόματι Βανέσα.

loading...