18 μήνες με τριετή αναστολή σε αλλοδαπούς για τον ξυλοδαρμό 18χρoνου Έλληνα στην Κοζάνη

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή έναν 18χρονο πρόσφυγα που κατά την τέλεση του αδικήματος είχε μόλις ενηλικιωθεί ενώ για τους τρεις ανήλικους συγκατηγορούμενούς του αποφάσισε σωφρονιστικά μέτρα και να αναλάβει την εποπτεία τους ο Επιμελητής Ανηλίκων Κοζάνης.

Το δικαστήριο μετά και την πρόταση της εισαγγελέως δέχθηκε οι κατηγορούμενοι να κριθούν ένοχοι αντί για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, μόνο γι αυτό της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του 18χρονου και έκρινε ομόφωνα αθώο λόγω αμφιβολιών, τον πέμπτο απ τους ανήλικους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα μεσάνυχτα της 15ης Ιουνίου 2019 κι ενώ στην πλατεία ήταν σε εξέλιξη το τοπικό πανηγύρι του χωριού, μια παρέα ασυνόδευτων προσφύγων που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας Αιανής μετά από λογομαχία ήρθαν στα χέρια με παρέα νεαρών του χωριού, με αποτέλεσμα ένας 18χρονος να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Για την ίδια υπόθεση και σε συνέχεια του επεισοδίου βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για ομάδα κατοίκων του χωριού που κινήθηκαν σε βάρος των προσφύγων και εργαζομένων στη Δομή Φιλοξενίας.

loading...

9 thoughts on “18 μήνες με τριετή αναστολή σε αλλοδαπούς για τον ξυλοδαρμό 18χρoνου Έλληνα στην Κοζάνη

  1. ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ….ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ…ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΣΙΡΚΟ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΦΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΟΣ…

  2. Φάε δημοκρατία!… φάε Ευρώπη!…. Φάε Ευρωπαϊκό δίκαιο!…. φάε ξεπούλημα Πατρίδας καί μη μιλάς!… Ραγιά!!!…… έ Ψοφοραγιά!!!………… …Λ.

  3. Φάε δημοκρατία!… φάε Ευρώπη!…. Φάε Ευρωπαϊκό δίκαιο!…. φάε ξεπούλημα Πατρίδας καί μη μιλάς!… Ραγιά!!!…… έ Ψοφοραγιά!!!………… …Λ.

  4. ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΔΙΚΑΙΟΣΤΝΗ ΜΗΔΕΝ
    ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

  5. Η αναστολη μου αρεσει ,λες και αυτοι εχουν καμια αναστολη στους ξυλοδαρμους και σε αλλα ΄΄ταλεντα΄΄.

  6. Η αλήθεια είναι ότι ο νεοέλληνας είναι ο ποιο χέστης
    και καθηστερημενος της Ευρώπης, του κόσμου δεν μπορώ να πω!

    Ψηφηζει συριζα και κινάλ, ακόμη και τον απατεώνα βλενόπουλο
    έβαλε στην βουλή, και περιμένει οι βιαστές του να τον σώσουν,
    πιστευει ότι οι ζωγραφιστές σανίδες κάνουν θαυματα, πιστευει στις
    παπαριές άπλυτων καλογήρων κλπ κλπ. Άντε ξυπνήστε επιτέλους ή ψοφήστε!

  7. ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΗΦΙΖΟΥΜΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ,ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΜΕ……

  8. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
    Όλο το τόξο είναι τοξικό!

Comments are closed.