Οχάιο: «Γάζωσε» δύο 17χρονους επειδή μπήκαν στο γκαράζ του!

Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο 17χρονοι στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών την Τετάρτη, όταν ένας άντρας σήκωσε το όπλο του και τους πυροβόλησε, επειδή «μπήκαν μέσα στην ιδιοκτησία του», όπως ανέφερε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές.

Ο ίδιος ο δράστης κάλεσε την άμεση δράση στις 9.30 το πρωί (ώρα ΗΠΑ) για να ενημερώσει πως πυροβόλησε δυο ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα ή δίπλα στο γκαράζ του. Το γραφείο του τοπικού σερίφη έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δυο εφήβων που έχασαν τη ζωή τους, αλλά όχι και αυτό του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Η περιοχή που έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, απέχει 2,5 μίλια, περίπου, από τον δρόμο στον οποίο ένας 24χρονος άνοιξε πυρ και σκότωσε 9 ανθρώπους στις 4 Αυγούστου.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, τη Δευτέρα δυο κορίτσια 6 χρονών έχασαν τη ζωή τους, όταν ένας άντρας έκλεψε ένας περιπολικό και το έριξε πάνω σε δυο άλλα οχήματα, κοντά στη βιβλιοθήκη του Ντέιτον.

loading...

2 thoughts on “Οχάιο: «Γάζωσε» δύο 17χρονους επειδή μπήκαν στο γκαράζ του!

  1. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ κλπ κλπ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ;; ΤΟ ΜΕΣΑ Ή ΔΙΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ!!

  2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ Η 2η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΚΕΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΡΑΚΟΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.

Comments are closed.