Σε ξενοδοχείο προσωρινά οι 134 μετανάστες που βρέθηκαν στην επιχείρηση-σκούπα στα Εξάρχεια

Ολοκληρώνεται η μεταφορά, σε προσωρινό ξενοδοχειακό κατάλυμα, των 134 μεταναστών που σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής μετά από εκκένωση καταλήψεων σε κτήρια των Εξαρχείων.

Την επιχείρηση συντονίζουν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας Γιώργος Σταμάτης.

Για την εξυπηρέτηση των μεταναστών απασχολούνται κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, διαπολιτισμικοί μεσολαβητές καθώς και ιατρικό προσωπικό.

Τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενηθούν οριστικά σε δομές μεταναστών της ενδοχώρας.

loading...

2 thoughts on “Σε ξενοδοχείο προσωρινά οι 134 μετανάστες που βρέθηκαν στην επιχείρηση-σκούπα στα Εξάρχεια

  1. Εχει εκε επανω στα γρεβενα στο υμφαιο της φλωρινας πετροχτιστα ξενοδοχεια και ξενωνες παραδοσιακους με τζακια αλλα και τζακουζι , εχει ακομα και στο καιμακτσαλαν εκει στην μακεδονια ωραια ξυλινα σαλε ελβετικου τυπου βεβαια χιονια τωρα δεν εχει αλλα οπου ναναι σε κανενα διμηνο θα ελθουβ και αυτα ασ παρουν λοιπον τισ μωρομανες οπως τις αποκαλεσε ο συντροφος τζανακοπουλς και να τους πανε σε ολα αυτα που προανεφερα τι ξενοδοχεια τωρα μας λενε? Οι ανθρωποι ειαι ποεμενοι ζουσαν μεσα στην καπνα (απο το χασισς) ε αντε και απ την ατμοσφαιρικη ρυπανση εκει στο κεντρο τησ αθηνας αυτοι εινοι ''κακονοιροι μεταναστες'' ειβαι πονεμενα ''προσφυγακια'' ειναι ευπαθεις θελουν ξεκουραση και στοργη πιθανων και ολιγον τι προδερμ να ανασανουν βρε αδελφε τοσα τραβηξαν εκαναν εξοδα αλλος εδωσε 2 αλλος τρεις χιλιαδεσ ευρω για να λαθροεισβαλει στην χωρα μασ ποσα χρηματα τουε επαιρναν για να διαμενιυν στα καταληφθεντα κτιρια στα εξαρχεια που τους μετεφεραν οι οιθ αλληλεγκυοι απλυτοκουμμουνιστες αναρχοαπλυτοι γιατι τζαμπα δεν γινονται αυτα τα πραγματα και ετσι πρεπει η κυβερνσησ να βοηθησει αυτους τους ανθρωπους να ανεβουν ψυχολογικα και με το καλο φαι την ξεκουραση και τον καθαρο αερα να παρουν τα επανω τους! Ολοι οι λαθροκαυλοι λοιπον να διανεμηθουν απο νυμφαιο μεχρι καιμακτσαλαν αντε και μερικοι σε κανενα παραθαλασσιο μερος να μαυρισουν λιγακι να παρουν ιωδιο τα παιδακια τους απο την σομαλια και το κονγκο να ζησουν βρε αδελφε!! Εμπρος ΚΟΥΛΗ βαλε και το ανηψακι σου να παρει αγγαλια και το νεγρακι τον μικρο Μπουλη που μετα βιας τον σηκωνε αγκαλια τον μικρο μαυρο νταγκλαρα

  2. Να εχει τζακουζι για να μην σας πουν αφιλοξενουσ.

Comments are closed.