Ο θαυμαστός κόσμος της ελληνικής tv – Τα κασέ των παρουσιαστών – Ποιος έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο

Ένα εξαιρετικό, αναλυτικό και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τα συμβόλαια στην ελληνική τηλεόραση έκανε το «Tv Έθνος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα μηνιαία κασέ χωρίζονται πια σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Ακολουθεί αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα:

Φαίη Σκορδά, (ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για 3 χρόνια), Βίκυ Καγιά, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου, Δούκισσα Νομικού (ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1), Ζέτα Μακρυπούλια (ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για 2 χρόνια), Μαρία Μπεκατώρου (ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για 2 + 1 χρόνια), Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης. Από εκεί και πέρα υπάρχει η μικρότερη κατηγορία 2.000 – 4.000 ευρώ τον μήνα.

Στο υψηλότερο ρετιρέ της τηλεοπτικής πολυκατοικίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv Έθνους συνεχίζει να διαμένει η Ελένη Μενεγάκη. Από το τέλος της πρώτης κιόλας τριετίας της παρουσίας της στον ΑΝΤ1, τα συμβόλαιά της αποτελούσαν και αποτελούν αστικό μύθο.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει επακριβώς τις συμφωνίες της παρουσιάστριας, όμως όλοι συμφωνούν πως είναι πολύ σκληρή διαπραγματεύτρια στα οικονομικά της. Το συμβόλαιό της με τον Alpha, και σε μια χρονική στιγμή που αλλάζουν πολλά στο κανάλι με την αλλαγή του μετοχικού του σχήματος, λήγει το καλοκαίρι του 2020.

loading...

1 thought on “Ο θαυμαστός κόσμος της ελληνικής tv – Τα κασέ των παρουσιαστών – Ποιος έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο

  1. Η στραβόστομη και ο βραδύνους στην "ενημερωτική εκπομπή" της ΕΡΤ κάθε απόγευμα τι έπαιρναν;

Comments are closed.