Sin Boy: Δεν επιδιώκω να γίνω στα «χαρτιά» Έλληνας, για να μην πάω φαντάρος

Sin Boy: Ο λόγος που δεν θέλει να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό – Διαβάστε τι λέει σε συνέντευξή του
Ο γνωστός ράπερ Sin Boy  μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αλβανική καταγωγή του, για τους λόγους που δεν θα ήθελε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, παρόλο που αγαπά πολύ την Ελλάδα, αλλά και για την στράτευση.

Ο ράπερ  έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το τραγούδι του «Mama» που έγινε viral μέσα σε μόλις μερικές ημέρες μέσω youtube.

Πρόσφατα, παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε για όλα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε περιοδικό:

«Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα “χαρτιά” Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση.

Μόνο εδώ “ξεμείναμε” και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του.

Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο ”αποκεφαλίζει” για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα», δηλώνει στο Down Town Κύπρου.

loading...

5 thoughts on “Sin Boy: Δεν επιδιώκω να γίνω στα «χαρτιά» Έλληνας, για να μην πάω φαντάρος

  1. Βρε δικέ μου και εμείς στερηθήκαμε χρήμα και χρόνο και όμως πήγαμε φαντάροι, γιατί έπρεπε να πάμε, επειδή το θεωρήσαμε καθήκον και υποχρέωση, ώστε να είμαστε ικανοί να φυλάξουμε αυτόν τον τόπο που μας μεγάλωσε ελεύθερο και δυνατό , δεν μπορώ να σε καταλάβω δικέ μου ,πως προτιμάς να ζεις, σε μια ελεύθερη χώρα και να βγάλεις λίγα λιγότερα χρήματα ή σε μια χώρα σκλαβωμένη και να βγάλεις λίγο περισσότερα χρήματα ;

  2. EΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΠΤΩΜΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΕΝΩΣΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟς ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΡΣΟΥς ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ…ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ

  3. ΟΙ ΨΩΡΑΛΕΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ………..
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ………….ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ……..

  4. Γιατί χρυσό μου δεν πας στο στρατό ??? Θα περάσεις πολύ ωραία θα χορτάσει η κωλοτρυπίδα κρέας …..

Comments are closed.