Αγριος ξυλοδαρμός της Ναστάζιας Μητροπούλου από τον πρώην της - Εικόνες που σoκάρoυν!
Αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση της Ναστάζιας Μητρόπουλου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώτην σύντροφό της.

«Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες με το κορμί της το οποίο είναι γεμάτο από μώλωπες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, έχει μετατραπεί σε κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση πιο παλιά.Πιο συγκεκριμένα πριν από ενάμιση μήνα, ο συγκεκριμένος είχε επιτεθεί και κακοποίησει σωματικά τη Ναστάζια Μητροπούλου, με αποτέλεσμα να της αφήσει σημάδια στο σώμα, κάτι που η ίδια τώρα δημοσιοποίησε για να προστατευτεί, καθώς ο πρώην της φαίνεται πως την ενοχλεί ακόμη με μηνύματα και τηλέφωνα.

Η Ναστάζια Μητροπούλου σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα το μόνο που είπε ήταν: «Οι γυναίκες εκεί έξω να προσέχουν…».

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :