O Κουμουτσάκος υπόσχεται «εκκαθάριση» των πολύπαθων νησιών: Οι παράνομοι μετανάστες θα φύγουν

Νέο πλαίσιο παροχής ασύλου που θα επιταχύνει την διαδικασία και θα περιλαμβάνει «ρωμαλέο και αποφασιστικό πρόγραμμα επιστροφών» για όσους έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα προανήγγειλε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την μεταναστευτική πολιτική επισήμανε ότι τον τελευταίο μήνα παρατηρείται ανησυχητική αύξηση των μεταναστευτικών ροών κατά 30%. «Από τις 20 Ιουνίου εως 20 Ιουλίου σε Λέσβο – Χίο – Σάμο είχαμε 3.200 αφίξεις.

Η ίδια αυξητική τάση εντοπίζεται σε όλο το μέτωπο της χώρας. Δεν αντιμετωπίζουμε την δραματική κατάσταση του 2015 – 2016 ωστόσο η κρισιμότητα παραμένει» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος για να προσθέσει ότι το υπουργείο του προωθεί «αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου για την παροχή ασύλου για την επιτάχυνση της διαδικασία ώστε όσοι δικαιούνται άσυλο να το γνωρίζουν άμεσα και όσοι έχουν εισέλθει παρανόμως να αντιμετωπίζουν ένα ρωμαλέο και αποφασιστικό πρόγραμμα επιστροφών».

Παράλληλα προανήγγειλε νέο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στην Σάμο ώστε να καταργηθεί το υπάρχον που λειτουργεί στον αστικό ιστό της πόλης ενώ μίλησε για προσλήψεις προσωπικού ασφαλείας στις δομές της ενδοχώρας.

Η τοποθέτηση του κ. Κουμουτσάκου προκάλεσε την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου που σχολίασε: «Μιλήσατε για την αξιοπιστία της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά δεν είπατε τίποτα για την τακτική των χωρών του Βίζεγκραντ και για την συνολική πολιτική της ΕΕ».

Ανταπαντώντας ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε: «Οι χώρες του Βίζεγκραντ οδηγήθηκαν σε αυτή την απαράδεκτη πολιτική από την πολιτική του «μπαίνουν, λιάζονται, φεύγουν. Αυτό οδήγησε τους ευρωπαίους να σφραγίσουν τους διαδρόμους».

loading...

3 thoughts on “O Κουμουτσάκος υπόσχεται «εκκαθάριση» των πολύπαθων νησιών: Οι παράνομοι μετανάστες θα φύγουν

  1. "ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!…ΓΙΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ;..ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΕΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ "ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

  2. …" που θα επιταχύνει την διαδικασία και θα περιλαμβάνει"…
    Μικρή κουμούτσα, το γουρλό είπε προχθές πως θα μιλάτε στον Ενεστώτα. Πολύ σωστά. Τα "θα" είναι λοιπόν παρελθόν. Κάνε το πρώτα ή πες πως ήδη το κάνεις. Γιατί το "θα" σημαίνει πως είσαι σαρσέμης!

  3. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ''ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ''!!! ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ? ΤΡΕΛΟ ΕΙΣΑΙ? ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ Π.Χ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΕ 7-8 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΣΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ…ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΑΝΑ 100 Η ΚΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΣΙΗΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΟΛΩ ΕΓΩ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΑΠΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΝΑΡΚΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΦΑΤΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,,,ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΡΟΚΑΝΟΥΣ ΤΥΝΗΣΙΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΤΑΤΕ ΕΔΩ? ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΛΤΕΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΟΓΚΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΑΣ ΑΡΑΠΗΣ ΝΕΓΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ? ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ Η ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΗ ΞΑΝΑ ΣΥΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ

Comments are closed.