Γεωργιάδης για Novartis: Ο Τσίπρας μας στοχοποίησε στη συνέντευξή του – Θα προχωρήσω σε αγωγή κατά του Δημοσίου

“Δεν πιστεύω ότι ήταν μια συνέντευξη που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις. Πιστεύω ότι ήταν μια συνέντευξη που έβγαλε ειδήσεις και κατά τη γνώμη μου έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του κ.
Τσίπρα. Πρώτον, η παρουσία του σε ένα κανάλι που κάνει εμπάργκο εδώ και ένα χρόνο για το οποίο πριν 10 ημέρες είπε ότι όποιο στέλεχός του βρεθεί εκεί θα διαγραφεί, ήταν μια νίκη του ΣΚΑΪ. Άπαξ αποφασίσει ένας Πρωθυπουργός χαράξει μια πορεία είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει αυτή την πορεία μέχρι το τέλος. Το δεύτερο που με ενόχλησε σε αυτά που είπε ότι την ώρα που στην Ευρώπη την ίδια ώρα που ήταν στο ΣΚΑΪ, κρινόταν η νέα ηγεσία της ΕΕ και άλλαξαν τελείως τα πρόσωπα, η Ελλάδα ήταν απούσα. Το θεωρώ αδιανόητο σε αυτή την κορυφαία στιγμή να λείπει η Ελλάδα γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να μιλήσει με τον κ. Παπαχελά και την κ. Κοσιώνη, τους οποίους εκτιμώ. Η δουλειά του Πρωθυπουργού δεν σταματά επειδή έχουμε εκλογές” σχολίασε για τη συνέντευξη Τσίπρα.

“Είπε ότι δεν είχε ανοίξει το κινητό του από την ώρα που προσγειώθηκε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μέχρι που πήγε στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Αλλά δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας, ο πιο φανατικός ψηφοφόρος του Τσίπρα, που πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα ιδιαίτερα σε μια τέτοια βραδιά τραγωδίας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, ότι προσγειώθηκε και τα επόμενα 20 λεπτά μέχρι να φτάσει δεν είχε ανοίξει το κινητό. Αδυνατώ να το πιστέψω, πιστεύω ήταν ακόμα ένα ψέμα του κ. Τσίπρα για να δικαιολογήσει την υποτιθέμενη άγνοιά του” τόνισε.

Αναφορικά με όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τη Novartis ανέφερε “ο κ. Τσίπρας έχει διαπράξει μια μεγάλη παρανομία όσον αφορά τη Novartis. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δια του υπουργού του κ. Καλογήρου, ψήφισε έναν νόμο που ενσωμάτωσε την ευρωπαϊκή οδηγία που λέει ότι θεσμικός παράγων απαγορεύεται για εν εξελίξει δικαστική διαδικασία να κάνει δηλώσεις που μπορεί να προδικάζουν στην κοινή γνώμη την ενοχή των κατηγορουμένων. Σε όλους εμάς που στοχοποίησε χθες το βράδυ έδωσε το δικαίωμα να στραφούμε κατά του ελληνικού δημοσίου και να ζητήσουμε θηριώδεις αποζημιώσεις. Προτίθεμαι προσωπικά να το κάνω, και ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσω σε αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, διότι εφόσον οι νόμοι ψηφίζονται πρέπει να τηρούνται. Θα κάνω χρήση του νόμου”.

loading...