Μπέρνι Έκλεστοουν: «Θα δεχόμουν ακόμα και σφαίρα για τον Β.Πούτιν – Fake news η απόπειρα δολοφονίας των Σκριπάλ»

Στην Δύση ως γνωστόν «κόβουν» φλέβες με τον Β.Πούτιν αλλά και την πανίσχυρη πλέον Ρωσία και εξοργίζονται ακόμα περισσότερο όταν άνθρωποι με σημαντική επιρροή εκφράζουν την συμπάθειά τους στον Ρώσο ηγέτη και στο ρωσικό κράτος ευρύτερα.Ο επικεφαλής της F1 Μπέρνι Έκλεστοουν έχει καταγγείλει την υπόθεση Σκριπάλ ως«ψεύτικη είδηση» τονίζοντας ότι θα δεχόταν μέχρι και σφαίρα για τον «καλό Ρώσο πρόεδρο».

Σε μια συνέντευξη με τους Times, ο 88χρονος δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων της Formula 1 δήλωσε ότι ο Πούτιν ήταν «πολύ απασχολημένος» για να διατάξει τη δηλητηρίαση του διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του Γιούλια στο Σάλσμπουρι τον περασμένο Μάρτιο, περιγράφοντας τις αναφορές για πιθανή ρωσική εμπλοκή ως «ψεύτικες ειδήσεις».

Ύστερα, ο Έκλεστοουν διακήρυξε περαιτέρω τον θαυμασμό του για τον Ρώσο ηγέτη. «Αν κάποιος είχε ένα πολυβόλο και ήταν έτοιμος να πυροβολήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, θα έμπαινα μπροστά του», είπε ο Έκλεστοουν. «Επειδή είναι καλός. Δεν έχει κάνει ποτέ του τίποτα κακό», συμπλήρωσε.

«Ξεχάστε Μέι και Μακρόν και Μέρκελ: Ο Πούτιν πρέπει να κυβερνά την Ευρώπη», πρότεινε.«Δεν έχουμε κανέναν, οπότε δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη η κατάσταση. Κάνει ότι λέει ότι επιθυμεί να κάνει», συνέχισε σύμφωνα με το RT.

​Καθόλου αναπάντεχα, οι αντιδράσεις των netizens ήταν ένα μίγμα αμηχανίας και οργής. «Είμαστε πραγματικά τόσο έκπληκτοι που ο Μπέρνι Έκλεστοουν έχει τέτοιες φρικιαστικές απόψεις;!», τουίταρε ένας, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν τον επικεφαλής της F1 «φασίστα» και «αλήτη».

loading...

1 thought on “Μπέρνι Έκλεστοουν: «Θα δεχόμουν ακόμα και σφαίρα για τον Β.Πούτιν – Fake news η απόπειρα δολοφονίας των Σκριπάλ»

  1. Εδω δεχεσαι εδω και χρονια ''ποσθες περιτετμημενς'' κατα προτιμηση βορειο-αφρικανικες ναι εχεις γουστα με αυτους τι μια σφαιρα θα σε πειραξει κωλογερε σαπιε εβραιε?

Comments are closed.