Γεωργιάδης: Eπιταχύνονται οι διαδικασίες για τα έργα στο Ελληνικό

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη συνάντηση που είχε χθες με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, ανέφερε «είχα μία πρώτη ενημέρωση για τα ακριβή στάδια που
χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να ξεκολλήσει η επένδυση και να ξεκινήσει το έργο στα αλήθεια. Είναι ένα σύνθετο έργο, αλλά επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα συντονίσει όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία για να προχωρήσουμε πολύ πιο γρήγορα».

Ο υπουργός πρόσθεσε ακόμη τα εξής «είναι η πρώτη μέρα δουλειάς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη. Συνεχίζεται η ενημέρωση γιατί τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα και ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας νομοθετικές πρωτοβουλίες. Προτεραιότητές μας είναι να δούμε ποιο από τα νομοσχέδια που είχε έτοιμα η προηγούμενη Κυβέρνηση μας ενδιαφέρει. Δεν απαξιώνω το έργο κανενός. Ήδη, ξεκινήσαμε από χθες να τα βλέπουμε ένα προς ένα πολύ προσεχτικά με τους συνεργάτες μου. Προτεραιότητά μας είναι επίσης να ξεκολλήσουν όλες οι μεγάλες επενδύσεις».

loading...