Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (κατά Carlo M. Cipolla) και οι ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ…

Όποιος, αγαπητοί μου, δεν καταλαβαίνει πως είναι δυνατόν, μετά απ’ όλα αυτά που περάσαμε, μετά από τα τόσα ψέμματα, το τόσο κακό και την τόση προδοσία, να ψηφίζονται και πάλι οι ίδιοι
σιχαμεροί και δυσώδεις πολιτικοί, ας διαβάσει τους παρακάτω νόμους της ηλιθιότητας και ας αναλογιστεί αν και ο ίδιος (ναι, εσύ που διαβάζεις…) περιγράφεται άψογα από τους ίδιους Νόμους…

Διότι, ας μην κρυβόμαστε, οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτό το μήνυμα, θα ψηφίσουν τους ίδιους προδότες, κατατάσσοντας τους εαυτούς τους, στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ …!!!

Αυτά, τα διαβάζουμε, τα ξαναδιαβάζουμε και τα κατανοούμε απολύτως…

Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (κατά Carlo M. Cipolla)

Ο Πρώτος Βασικός Νόμος:
«Πάντα και νομοτελειακά, όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία».

Ο Δεύτερος Βασικός Νόμος:
«Η πιθανότητα να είναι ηλίθιο ένα συγκεκριμένο άτομο είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό αυτού τού ατόμου».

Ο Τρίτος (και Χρυσός) Βασικός Νόμος:
«Ηλίθιος / ηλίθια ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».

Ο Τέταρτος Βασικός Νόμος:
«Οι μη ηλίθιοι άνθρωποι πάντα υποτιμούν την καταστροφική ισχύ των ηλιθίων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι μη ηλίθιοι άνθρωποι συνέχεια παραβλέπουν πως η συναναστροφή και/ή ο συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα απαρέγκλιτα αποδεικνύεται μοιραίο λάθος, ανεξάρτητα από τη χρονική στιγμή, την τοποθεσία και τις συνθήκες».

Ο Πέμπτος Βασικός Νόμος:
«Ο ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου».

Πόρισμα που προκύπτει από τον Πέμπτο Βασικό Νόμο:

«Ο ηλίθιος άνθρωπος είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό».




loading...