Ρε Παπαδόπουλος ρε..Παπαδόπουλος.. μόνο ενας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να σώσει την χώρα απο ηλίθιους πολίτες σαν εμάς…..

Τι έγινε ρε μάγκες εσείς που ψηφίσατε Ν.Δ εντάξει τώρα ξυπνήσατε με γεμάτες τσέπες 

Δυστυχώς είμαστε καταδικασμενοι να ζούμε ψωριάρικα καθώς ψωριάρηδες ψηφίζουν και ψωριάρηδες βάζουν να τους κυβερνούν…

Δεν ειναι τίποτα αλλα 4 χρονάκια στην πείνα και μετά λίγο πριν τις εκλογές ολοι μας θα τους βρίζουμε οπως κάνουμε συνέχεια αλλα σαν καλά κορόιδα που είμαστε πάλι τα ιδια θα κάνουμε…Ρε Παπαδόπουλος ρε..Παπαδόπουλος.. ενας τέτοιος μονο μπορεί να σώσει την χώρα απο ηλίθιους πολίτες σαν εμάς…..
αναγνωστης
loading...

9 thoughts on “Ρε Παπαδόπουλος ρε..Παπαδόπουλος.. μόνο ενας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να σώσει την χώρα απο ηλίθιους πολίτες σαν εμάς…..

  1. ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΕΛΛΝΕΣ'' ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΩΝ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕ3ΞΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΝ ΕΚΠΕΣΜΟ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ''ΕΛΛΗΝΑ'' ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟ7ΝΣΤΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΟΙ ΑΟΚΝΟΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΤΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΙΚΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΣΙΧΑΜΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΚΛΑΣΜΕΝΤΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ….ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΙΠΟΥΛΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΙΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

  2. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΕ Ο……ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ……….ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ….ΕΑΤ ΕΣΑ…….

  3. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ Ε Ν ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΓΕΙΝΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ………

  4. ΚΑΚΗΝΥΧΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ.

  5. ετσι ειναι ο ελληνας θελει βουρδουλα και φοβερα αλλιως κανει την μια μαλακια πανω στην αλλη…κοιτα εκλογες-απο αντιπολ/ση εως τωρα 2 κοματα τρωγωνται ποιο θα βγει …πτασινουλιδες οι μπλεδουληδες…και ο κοσμος υποφερει και σας φτεει το 2και κομα το 9…ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ο μεσος ελληναρας?????

  6. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ,ΜΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ?ΞΥΠΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΡΑΓΙΑ.ΟΧΙ ΧΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΡΙΞΕΙΣ?

  7. ΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ Ε,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΦΙΛΕ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΠΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΟ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΤΟ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ…

  8. @1.33
    Δε νομίζω ότι με τον όρο "ελληνικές πατριωτικές δυνάμεις" εννοούμε το ίδιο πράγμα εγώ κι εσύ. Οπότε εσύ στήριξε τις δικές σου κι εγώ θα στηρίξω αυτές που πιστεύω ότι είναι ελληνικές πατριωτικές λαϊκές δυνάμεις. Και πάντως δε θα στηρίξω ναζί. Μ' όποια μάσκα κι αν έρθουν.

Comments are closed.