ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΝ-ΟΙΜΟΥ


ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ... ΑΥΤΑ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗΓράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης    

Είναι το ίδιο  σενάριο σε έργο που έχουμε ξαναδεί σε διάφορες επαναπαραγωγές ταινιών,παλιό τραγούδι σε επανεκτέλεση,

και διασκευή στον ίδιο ρυθμό,δοκιμασμένη  παλιά συνταγή με προσθήκη βελτιωτικών και μπαχαρικών .

Η  ίδια εύπεπτη άνοστη σούπα  τελικά που θα ξινίσει και θα κόψει σύντομα και ελπίζω να μη μας κάτσει στο στομάχι.
Ας δούμε τα συστατικά της συνταγής σερβιρισμένης  από τους άριστους επαγγελματίες σεφ της πολιτικής τα τελευταία 40-50 χρόνια.

Έχουμε δύο βασικά συστατικά, δεξιές και αριστερές κοίτες ροής παράλληλες, ίσον 2 με τα αντίστοιχα αναχώματα στις πλευρές τους, φωφη, ΜέΡΑ 25, ίσον 4

Παρεμβάλλουμε ανάμεσα τους ένα κέντρο που κολλάει παντού κεντροδεξιά, κεντροαριστερά, ίσον 5

Προσθέτουμε μετά τα αναχώματα στις άκρες, τα όρια ασφαλείας, ΚΚΕ, Βελόπουλο, ίσον 7, κόμματα στη Βουλή.

Ορίζουμε τον  τεχνικό επιτηρητή ασφαλείας Πάκη, έμπειρο δοκιμασμένο μάστορα δικό μας  με γνώσεις χειρισμού των μηχανισμών ελέγχου.

Αφήνουμε το ποτάμι να κυλίσει στην προκαθορισμένη ροή κάθε 4 χρόνια,όποια ροή  και να ακολουθήσει ελεύθερα, θα πάει εκεί όπου έχουμε ορίσει εμείς ρυθμίζοντας και συνδυάζοντας τις κοίτες ,τα αναχώματα και το κέντρο  για να έχουμε μαζί με  τις άκρες για ασφάλεια και οδηγούμε το λαϊκό ποτάμι να ποτίσει τον κάμπο μας την Βουλή των 300.

Αν παρόλα αυτά γίνει καμιά στραβή ,κάποια πλημμύρα απρόβλεπτη ,ανεξέλεγκτη ,καλούμε τα μηχανήματα που έχουμε σε αναμονή και εφεδρεία ,όπως γκρέηντερ ,εκσκαφείς ,ματ,κλούβες κλπ,

Σε έκτακτη  ανάγκη  έχουμε και τα τάνκς διαθέσιμα.
Όλα τα βασικά ονόματα των αρχηγών των κομμάτων,όπως ο Κούλης , Κώστας και άλλα παιδιά απόγονοι γνωστών ονομάτων δοσίλογων  από την κατοχή και προτύτερα είναι από παλιές φίρμες 3-4 γενεών και εμπνέουν εμπιστοσύνη γνωρίζουν την δουλειά πρώτο χέρι άρα τους δίνουμε το ΟΚ εμείς και οι εντολείς τους ξένοι.

Αποδεδειγμένα έχουν ακυρώσει τον Αριστοτέλη αν θυμάμαι καλά,που είπε ότι δεν ισχύει η κληρονομικότητα στην ευφυΐα .

Αρχίζει το θέατρο.

Ο Κούλης ορκίστηκε συναδελφικά  από τον Άγιο Ιερώνυμο πνευματικό ηγέτη του λαού μας και Αρχι-επι-σκοπόν, αρχηγό δηλαδή των επί-σκοπόν κληρικών που φυλάνε σκοπιά  για εμάς για να μας προστατέψουν υλικά, εθνικά, πνευματικά. 

Χαρά οι γιαγιάδες που  αυτός ο καλός δεξιός  φίλησε το χέρι του πράκτορα μεγαλοπαππά που τα έκανε πλακάκια με τους προηγούμενους άθεους συναδέλφους του πράκτορες στο άλλο πόστο το κυβερνητικό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :