Άρα μη λεμε “ολα τα παιδια στο σταθμο”. Εκτος και εαν εννοούν (ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) τα παιδιά που δεν έιναι Έλληνες.

Το βασικο κριτήριο είναι το οικονομικό για το εαν θα δεχθούν το παιδί ή όχι. Στο Βοτανικό, το 90% των παιδιών που ηταν περυσι, προπερσι κλπ, είναι παιδιά απο το πακιστάν, την ινδία, την αλβανία, τη βουλγαρία, τη συρία, το αφγανιστάν, το κουρδιστάν, την σομαλία κλπ.. Γιατί απλά οι γονείς παρουσιάζουν μικροτερη φορολογικη δήλωση. Στην πραγματικότητα αυτο δεν ισχύει, αφου δουλευουν κανονικότατα, παιρνουν μισθό αλλα δεν θελουν να φαινονται ολες οι εργασιμες μέρες λόγο επιδοματων ή λογο παιδικου σταθμού. Αποτελεσμα είναι τα παιδια των Ελλήνων, όπως και τα δικά μου να μένουν εκτός. Εγώ λοιπον ή θα πρεπει να βάλω γυναικα να τα προσεχει ή θα πρεπει να τα παω σε ιδιωτικο σταθμο χωρις να εχω τα χρηματα. Ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι, ιδιωτικος υπαλληλος, πωλήτρια η γυναίκα μου. Αλλα στα κριτηρια, στο οικονομικο, ειμαστε πισω απο καθε εναν που ηρθε στην Ελλάδα. Άρα μη λεμε “ολα τα παιδια στο σταθμο”. Εκτος και εαν εννοούν (ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) τα παιδιά που δεν έιναι Έλληνες.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Άρα μη λεμε “ολα τα παιδια στο σταθμο”. Εκτος και εαν εννοούν (ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) τα παιδιά που δεν έιναι Έλληνες.

  1. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ROOM SERVICE ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ.

  2. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ……….ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ……..ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ……..40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ……..ΑΙΣΧΟΣ………ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ……..ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ……ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΚΙΑ ΕΥΡΩΠΑ Ι ΚΑ…….ΕΚΤΕΘΕΙΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ………ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ……..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…….

Comments are closed.