Δημήτρης Κουτσούμπας: Οι νέες εξαγγελίες επιβεβαιώνουν πως η επίθεση σε βάρος του λαού θα κλιμακωθεί

Απέναντι στην κυβέρνηση και την αντιλαϊκή πολιτική της θα σταθεί το ΚΚΕ με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να αναφέρει ότι οι νέες της εξαγγελίες αξιοποιούν όλο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο με το οποίο εφοδίασε τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Επιβεβαιώνουν, ότι θα κλιμακωθεί η επίθεση σε βάρος του λαού», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και σχολίασε πως δεν υπήρξε καμία έκπληξη εκ μέρους του πρωθυπουργού.

«Δεν περιμέναμε με καμία αγωνία τις προγραμματικές δηλώσεις σας, όπως δεν περίμενε και η Κομισιόν να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, για να ανακοινώσει τις συστάσεις της για την Ελλάδα στις 8 Ιούλη», είπε και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ γνωρίζει πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, στηρίζουν τα προαπαιτούμενα, τις μεταμνημονιακές δεσμεύσεις και προβάλλουν μαζί με τη σημερινή κυβέρνηση το παραμύθι ότι η κοινωνική ευημερία θα έρθει μέσα από την ενίσχυση των κερδών του κεφαλαίου και την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων. 

«Όλοι μαζί, προσπαθείτε να κρύψετε, ότι ο κοινός στόχος σας να γίνει «πιο φιλική η χώρα στην επιχειρηματικότητα», ισοδυναμεί με πολιτικές και μέτρα που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους, αυξάνουν το βαθμό εκμετάλλευσης, θυσιάζουν κοινωνικές ανάγκες, αφαιρούν λαϊκό εισόδημα για να χρηματοδοτήσουν πλουσιοπάροχα εγχώριους και ξένους ομίλους», υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας.

loading...

7 thoughts on “Δημήτρης Κουτσούμπας: Οι νέες εξαγγελίες επιβεβαιώνουν πως η επίθεση σε βάρος του λαού θα κλιμακωθεί

  1. Πάντως ο γκαντεμοσαυροΤσίπρας κι η γκαντεμογαϊΔούρου με τους 140 καμένους/πνιγμένους σε Ματι,

    Μάνδρα, Ισπανία στα προηγούμενα 4 χρόνια σίγουρα καθόλου δε φταίνε…

  2. xa xa xa xaaaa ρε την μπολσεβικικια γαλοπουλα της Αμερικανικησ γεωργικησ σχολησ εκει αυτος τον χαβα του! ρεεε τελειωσε ο κουμμουνΙσμοσ ρεεε παρΤο χαμπαρι…να κατασχεθουν τα περιουσιακα σΤΟιχεια του κκε ολα να περιελθουν στο κραΤοσ και τερμα κλεινει αυΤο το ανθελληνικο μορφωμα η εγκληματικη οργανωση που ο σκατοψυχος ψευτοεθναρχης μας τηΝ φορτωσε και τους πληρωνουμε τοσα χρονια…κλειΣτε το Το μπορντελο…

  3. Και συνέχισε ο σύντροφος Μήτσος: "Η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες, ανεπανόρθωτες συνέπειες επαναλαμβάνω, στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσής της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά". Και μετά έπεσε σαπέρα στο γκρεμό και γκρεμοτσακίστηκε το παληκάρι!

  4. Δυστυχώς πολύ προβατίλα μυρίζει σ' αυτόν τον τόπο!…. , μόνο όταν το μαχαίρι καρφωθεί στο δικό του λαιμό, τότε φωνάζει (βελάζει) το κάθε πρόβατο!…….. Λέγε λέγε…, εδώ καί 44 χρόνια, ακόμα καί τα θύματά τους μιλάνε για το ''τιμημένο ΚΚΕ''!!!…….. Την μεγαλύτερη ζημιά στις συνειδήσεις των Ελλήνων Πατριωτών την έκανε το κρυπτοΚΚΕ, δηλαδή το βρωμοκόμμα του ψευτοεθνάρχη Καραμάναλή!… του δήθεν δεξιού…, του δήθεν πατριώτη…, του δήθεν εθνάρχη!….- Η ψοφο-ΝΔ προξένησε ανεπανόρθωτη ζημιά στο Έθνος!!!………. …Λ.

  5. Χου χου χου Τσούζει και πονάει το ότι ο λαός έστειλε τη χρυσή αυγή στα τσακίδια. Και όχι, δεν εννοώ ότι οι ναζί σταμάτησαν να είναι ναζί απλώς περάσαν στην ΝΔ. Για την αυτοδυναμία της. Και το … "μπετόν αρμέ ψηφοφορους" για το οποίο περηφανεύονταν οι ναζί της χρυσής αυγής έγινε όνειρο απατηλό. Τώρα τους μένουν μόνο τα δικαστήρια. ΄Εκλεισε κι η κάνουλα των χρημάτων που έπαιρναν, το σύστημα τους στέλνει στον αγύριστο αφού δεν τους χρειάζεται πια,(όχι ότι δεν θα τους ξαναβγάλει αν τους χρειαστεί), κι οι χρυσαυγίτες το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να λιποθυμάνε στα δικαστήρια και να τρέχουν να "δώσουν" τους συναγωνιστές τους μπας και γλιτώσουν το τομάρι τους. Α, ναι, ετοιμάζονται να φτιάξουν και καινούριο κόμμα. Κόμμα υπόδικων.
    Κι εμείς; Εμείς πήραμε το μάθημά μας. ΄Οτι τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή μας. Το ότι γκρεμίστηκε ο ναζισμός στον Β΄παγκόσμιο δεν σήμαινε ότι δε θα ξαναερχόταν. Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση κι ενημέρωση κυρίως των νέων ανθρώπων που δεν έζησαν ούτε στη χούντα ούτε στην κατοχή. Και διαρκής πάλη ενάντια στον καπιταλισμό που γεννάει τέτοια τέρατα σαν τους ναζί. Τελικά ποιος είπε ότι η ζωή είναι ανιαρή; Μα καθόλου λέμε!!!

  6. Το γράφεις, το ξαναγράφεις, το ματαξαναγράφεις, κανείς δεν σου δίνει σημασία όμως. Πολύ σε λυπάμαι!! ΄Οχι,αλήθεια το λέω, πολύ μα πάρα πολύ σε λυπάμαι. Είναι μεγάλη η λύπη μου. Αν λέω ψέματα να μην ξαναμπεί ποτέ στη Βουλή ο Λαγός κι όλοι αυτοί που τον ακολουθούν.

  7. ΄Εφτασε και στην Ισπανία η χάρη τους;

Comments are closed.