ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ : Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!.
Υπήρξα από τους πιο σφοδρούς επικριτές της πολιτικής, του κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Στην περίοδο που ο κ. Μητσοτάκης, ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, τον είχα ακούσει να δηλώνει σε μια συνέντευξη του, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ (και στο Δημοσιογράφο Άρη Πρωτοσάλτε), ότι είναι υπέρ του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας!!!.
Σήμερα ως Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης, έκανε στροφή 180 μοίρες και αυτό του χρεώνεται στα θετικά, τασσόμενος με το μεγάλο τμήμα των Βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
Και έτσι, στην προχθεσινή συνάντηση του, με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμο, το διαβεβαίωσε, ότι : Θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ το αναθεωρητέο άρθρο 3 του Συντάγματος, (το οποίο εάν ψηφιζόταν από 180 Βουλευτές, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, θα γινόταν μια χώρα Θρησκευτικά ουδέτερη, χωρίς Σταυρό στη Σημαία μας και χωρίς Προσευχή και Θρησκευτικά στα Σχολεία μας!!!)
Αυτή η μεταστροφή του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, που οφείλεται στους Ορθόδοξους Βουλευτές του, έσωσε ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και έτσι Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ θα συνεχίσει να είναι μια ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα!!!
Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!
Η προτροπή μου προεκλογικά από τη σελίδα μου στο fb και από το διαδίκτυο : ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , νομίζω ότι ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση!!!.
Χάρις λοιπόν, σε ένα μεγάλο αριθμό Βουλευτών της ΝΔ, που είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ παραμένει ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια!!!

loading...

5 thoughts on “ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ : Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!

  1. Και εμένα παρόλο τον καυσωνα, τα τουμπερλέκια μου
    συνεχίζουν να κουνιούντε πέρα δώθε χαρούμενα!

  2. Η Ελλαδα ηταν ειναι και θα μεινει ανεξειθρησκη.

  3. Nec ρω feel ε παι τρελα να στον car phon un ναι οι γερμανοι και nash πιαν η τρελα

  4. @ μιχαλάκι

    Από τον ευγενικό σου λόγω καταλαβαίνω ότι είσαι χριστιανός!
    Ως εκ τούτου, σε στέλνω χαιρετισμό, για την παρθένα μαρίκα από το δεξί αφτί.

    Μαρίκα μου, στην μελαχρινή απλυτη κωλάρα σου θέλω να χώσω την πουτσάρα μου,
    κάνε ένα θαυμα και έλα μαζί με του μιχαλάκη την μαμά, να σας πρωκτογαμήσω!

  5. μην τυχον και σου ξεφυγει απο το ζορι και αεριστεις επι των μεζεων οταν ο Μuhtar εργαζεται στο απευθυσμενο σου…τοχουν μεγαλη προσβολη αυτο και θα σε αποκεφαλισει κανονισε την πορεια σου θελει πολυ προσοχη….

Comments are closed.