ΚΙΣ: Ναι μεν αλλά… – Περιμένει έμπρακτες αποδείξεις από τον Μ. Βορίδη

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, σε σημερινή ανακοίνωσή του με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, τονίζει ότι «λαμβάνει υπόψη του και εκτιμά τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Βορίδης και ελπίζει ότι θα αποδείξει εμπράκτως την ειλικρίνεια της δήλωσής του, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων πολιτικών που δεν δίστασαν να εκφράσουν τη λύπη τους για τις θέσεις που είχαν υιοθετήσει στο παρελθόν».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΙΣΕ, «ελπίζουμε ότι αδιάλειπτα και κατηγορηματικά θα υποστηρίζει τον αγώνα κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που συνιστά άλλωστε, διαχρονικά, βασικό άξονα της πολιτικής του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης, απαντώντας στον Γενικό Γραμματέα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Βίκτωρ Ελιέζερ, ο οποίος τον κάλεσε δημόσια να αποκηρύξει το αντισημιτικό παρελθόν του, είχε δηλώσει: «Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης, έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες. Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική».

loading...

2 thoughts on “ΚΙΣ: Ναι μεν αλλά… – Περιμένει έμπρακτες αποδείξεις από τον Μ. Βορίδη

  1. ΑΚΟΥ ΜΑΚΗ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΙΠΑ ΦΟΡΕΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΡΕΝΤΙΚΟΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΛΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ RABBI JACOB ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΟ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ HAVA NAGILA HAVA ΜΕ ΛΙΓΟ AVENUSALOM MELEHEM SALOM SALOM SALOM MELEHEM KAI OΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΧΩΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΙΠΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΤΣΑΜΙΚΟ ΕΤΣΙ?

  2. Γιατί ρε Μάκη Βορίδη να τους δώσεις κάτι για να νιώθουν ικανοποιημένοι, πάρε τους και αυτά που έχουν. Φορολόγησε το Κ.Ι.Σ. και τους Εβραίους στην Ελλάδα ως φυσικά πρόσωπα, γιατί να είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες δεύτερης κατηγορίας;

Comments are closed.