ΛΑΒΡΟΣ ο Κ. Βελόπουλος στην ΕΡΤ: «Να γίνει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ η κατοχή ΜΟΛΟΤΟΦ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για τη ζωή»…

Στον απόηχο της καταστροφικής κακοκαιρίας στη βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στην ΕΡΤ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Για την Ελλάδα», ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στην Χαλκιδική και ζήτησε άμεσα την δημιουργία πολιτοφυλακής για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.
Στη συνέχεια ο κ. Βελόπουλος σημείωσε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι κόμμα που τάσσεται κατά της σχέσεως των κομμάτων και της αστυνομίας ενώ υποστήριξε ότι το πιο δίκαιο σύστημα εκλογών είναι η απλή αναλογική αλλά με πλαφόν 3% λόγω εθνικών κινδύνων στη Θράκη μας.

Αναφορικά με το θέμα του ασύλου υποστήριξε ότι θα πρέπει να καταργηθεί ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει την κατοχή μολότοφ και τη συμμετοχή σε καταλήψεις κακούργημα, καθώς σήμερα θεωρείται πλημμέλημα.

Τέλος, σε σχέση με τα όσα συνέβησαν με πρώην υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στη Λάρισα και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του, θέλησε να μην δώσει συνέχεια καθώς το θέμα δεν είναι πολιτικό αλλά προσωπικό.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω  βίντεο…

loading...