ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έχει έρθει τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο  η  ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού. Δεν μπορώ να καταλάβω  με ποια κρίση  ο Μετανάστης Έλληνας   θα αποφασίσει για την ψήφο του???

Μέσα από τα Συστημικά   και  Κρατικά μέσα προπαγάνδας, όντας σε μεγάλη απόσταση  από την Ελλάδα?? Και λέω μεσα(ΜΜΕ) προπαγάνδας γιατί  τα ιδιωτικά μεσα είναι   εκβιαζομενα από   την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων χρεών στα ταμεία  και το τραπεζικό σύστημα  ,τα δε κρατικά ΜΜΕ κάνουν προπαγάνδα  υπέρ της κυβέρνησης.

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εκείνος ο οποίος το έβαλε στα ποδιά  τρέχοντας και αναθεματίζοντας???

Εμένα που τσιγαρίζομαι καθημερινά   με αστρονομικούς φόρους και εισφορές  στα ταμεία που φτάνουν  το 80-90%, και χωρίς να υπάρχει δουλειά, δεν θα με λογαριάσει κανένας??

Εγώ ο ΄΄΄ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ  ΗΛΙΘΙΟΣ΄΄΄΄ που έμεινα πίσω και  πληρώνω τα μνημόνια δεν έχω λόγο??

Όποιος Έλληνας του εξωτερικού θέλει να έχει δικαίωμα  ψήφου ας ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 60%  του εισοδήματος του στο εξωτερικό , όπως κάθε ΚΟΡΟΪΔΟ  που έμεινε πίσω!!!!!!!

Δεν μετράω καθημερινά πληγές στο κορμί μου ,για να δεχτώ αβασάνιστα τους ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ως ΤΙΜΗΤΕΣ.

Μη τρέξουν  να υπερθεματίσουν  για το δικαίωμα στην ψήφο τους οι  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΘ΄ ΟΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Προ της κρίσης  προασπιζόμουν το δικαίωμα τους!!!!!

Τα δικαιώματα είναι αλληλένδετα με τις υποχρεώσεις όμως!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!

loading...

7 thoughts on “ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

  1. Καραμητρο με το δικαιωμα οτι ξενιτευτηκαμε για να μπορουμε να στηριξουμε γονεις και συγγενεις οι οποιοι ποτε δεν ηταν βολεψακιδες και τεμπελιδες σαν εσενα και ποτε δεν ψηφισαν αυτους που σε καταντησαν ετσι. Γνωριζω τρεις γλωσσες και το αξιοποιω για να επιβιωσω και να συντηρησω. Εγω και αλλοι 50 εκατομυρια οικονομικοι μεταναστες. Υπολογισε ποσο φραγκο πεφτει σε τουρισμο και απο αποστολες χρηματων σε συγγενεις. Για να εχεις να πινεις τον φραπε σου καραγκιοζη. Ελα και δουλεψε εσυ 300 ωρες τον μηνα για 1500 στο χερι και τα μισα να τα αφηνεις σε ενοικια στους γερμανους για να πληρωνεις τον ενφια των ραγιαδων που ψηφισαν καποιοι παπαρες σαν εσενα. Αλλιως θα σε παρουν το σπιτι με τοσους κοπους που εχτισες τοσα χρονια.

  2. Θελεις μερικα λακτισματα απο ποσθη και συγκεκριμενα απο την ακροβαλανο επι της κεφαλης σου ετσι ωστε να πεις το τραγουδι Αγιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑ!!!!

  3. Βασίλειε ,γιά σου.Διάβασα τό άρθρο σου,τό οποίο ειναι γεμάτο θυμό καί προσβλητικό γιά τούς Έλληνες μετανάστες,λές καί αυτοί ευθύνονται γιά τήν κατάντια τής πατρίδος μας.Εγώ, σάν μετανάστης,δέν έχω κρίση γιά τά ελληνικά θέματα,όπως λές.Εσύ,που έχεις κρίση,γιατί έβγαλες κυβέρνηση τήν νέα δημοκρατία,ενώ γνωρίζεις ότι καί αυτή ευθύνεται γιά τήν κατάντια τής χώρας καί τής δικής σου?Γιτί δέν ζήτησες νά επιστρέψουν τά χρήματα που χρωστά τό κόμμα στό κράτος?Γιατί δέν ζήτησες όλοι οι πολιτευόμενοι,νά επιστρέψουν τίς καταθέσεις από τό εξωτερικό στήν Ελλάδα?Όσο γιά μένα προσωπικά,σού λέω αυτό,θέλει μεγάλο κουράγιο νά φύγεις γιά τήν Αμερική ,μέ δύο μικρά παιδιά,πρίν 28 χρόνια,όταν η μικρή βιοτεχνία που είχα,χρεωκόπησε,απ'ο τίς αυξήσεις μισθών[βάσει νόμου]από τίς αυξήσεις ενοικίου,από τίς αυξήσεις υλικών,δημοτικών τελών καί μείωση τιμών ανά κομμάτι στό ρούχο πού έραβα φασόν.Δέν άντεξα καί έφυγα γιά κάτι καλύτερο.Προσπάθησε Βασίλειε τά λάθη σου νά μήν τά φορτώνεις στούς μετανάστες ,γιατί καί εμείς,πίστεψέ με,δέν ζούμε καλύτερα από σας.Όσο γιά τήν ψήφο μας,μή μας επιτρέπεις νά ψηφήσουμε,μιά καί δέν γνωρίζουμε τά περί τής Ελλάδος πράγματα.Έχω όμως καί μία απορία Βασίλειε.Από πού μαθαίνεις εσύ τήν αλήθεια γιά τήν κατάσταση στήν Ελλάδα,πού αδυνατώ νά μάθω εγώ? ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  4. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ………………
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΕΡΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.-

  5. Η ψηφος των Ελληνων της Διασπορας ειναι κατι που γραφεται και ξαναγραφεται εδω και πολλες δεκαετιες. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΨΗΦΟΥ!!! Τα περισσοτερα κρατη εφαρμοζουν το δημοκρατικο αυτο μετρο για τους πολιτες τους που ζουν στο εξωτερικο. Η Ελλαδα ομως ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο κρατος. Ειναι στο ματι του κυκλωνα της ΝΤΠ και διαθετει στην πολιτικη της εκπροσωπευση πολιτικους αλλα και πολυπληθεις δημοσιους λειτουργουςχωρις Ελληνικη Εθνικη Συνειδηση. Ουσιαστικα διαθετει εξωνημενους πεμπτοφαλλαγγιτες ξενων κεντρων εξουσιας και προδοτες πολλους προδοτες.Αλλιως η ψηφος των ομογενων θα ειχε νομοθετηθει εδω και χρονια και ιδιως τωρα που μπορει να θεσπιστει ανετα με την ηλεκτρονικα πιστοποιημενη ψηφο…… Επισης ξεσηκωνουν το συμπαν για την ψηφο στα 17..Ταυτοχρονα επειδη διαβλεπουν μονιμα ψηφοθηρικα οφελη απο τους λαθρο προωθουν την πολιτογραφηση τους στο Ελληνικο κρατος.Ενοχλουνται και βαρεθηκαν ακομα και τους Ελληνες ομοιδεατες ψηφοφορους.Τους ειναι εκ νοοτροπιας αδυνατο να ελεγχονται γιαυτο επιζητουν την τυφλη ψηφο των λαθρο η των ανωριμων 17ρηδων και επιθυμουν τους Ομογενεις στο περιθωριο. Ειναι τοσο δημοκρατες που βλεπουν μονο το κομματικο και προσωπικο τους συμφερον.Η χρονια αυτιστικη-μυωπικη τους ιδιοτελεια τους εχει ουσιαστικα αποκτηνωσει.Εν προκειμενω επειδη νοιωθουν οτι προηγουνται στους 17ρηδες και στους λαθρο προωθουν το μετρο ενω με τους ομογενεις (που ειναι εκατομμυρια) κανουν πισω επειδη εκει δεν κανουν χαρτι.Ομως ταυτοχρονα επαγγελονται τους δημοκρατες!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ.Ενας εσμος ανεπαρκων απατριδων(οχι ολοι) που υποδυονται τους πολιτικους ταγους η την Ελιτ χωρις την πρεπουσα ευθυνη χωρις την επιγνωση των οριων και μετρου μεσα στο εθνικο συνολο.Δυστυχως η διατηρηση κυριαρχων εθνων απαιτει στοιχειωδη πατριωτισμο ακομα και εθνικισμο.Αλλιως επερχεται η διαλυση και η σκλαβια.Ο εχθρος λοιπον ante portas και ειναι "Ελληνας".

  6. Τρισαθλιε συμμορίτη, το αθλιο ανθελληνικό κόμμα σου, έκανε Έλληνα
    τον ισλαμιστή εισβολέα και τον δίνει δικαίωμα ψήφου, εμένα τον Έλληνα
    μετανάστη που στέλνω πάνω από ένα εκτ ευρώ τον χρόνο στην Ελλάδα για αγορές
    αγροτικών προϊόντων, με το αρνείσαι, γαμώ το σπίτι σου αλήτη αναρχοκομμουνιστή!

  7. εαν εγω τωρα εξακοντισω την ποσθην μου και σου καταφερω πληγμα επι του ηνικακου σου οστου που εαν δεν πεσεις νεκροσ την ιδια στιγμη και ανταυτου σε κανω να περιπεσεις σε χρονιο κωμα θα εχω αδικο εγω μετα? ε?

Comments are closed.