Επίδειξη δύναμης από την Κίνα: Πολυηχητικά πυραυλικά συστήματα «διαλύουν» δυνάμεις του «εχθρού» (βίντεο)


Νέα πολυηχητικά πυραυλικά συστήματα που σύμφωνα με τους κατασκευαστές τους είναι αδύνατο να αναχαιτιστούν από την εχθρική αεράμυνα παρουσίασαν οι Κινέζοι.


Η «διαρροή» του βίντεο όπου παρουσιάζονται τα νέα οπλικά συστήματα έγινε από την κατασκευάστρια εταιρεία China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) και παρουσιάζει πολυηχητικά πυραυλικά συστήματα που φέρουν πυρηνικές κεφαλές και μπορούν να αποφύγουν τα αντιπυραυλικά συστήματα των αντιπάλων.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε παρουσιάζει τους κινεζικούς πολυηχητικούς πυραύλους να καταστρέφουν πολεμικά πλοία, βάσεις, υποβρύχια του αντιπάλου σε αντίθεση με το αντίστοιχο βίντεο που είχε παρουσιάσει πριν από ένα χρόνο όπου τα νέα ρωσικά μυστικά οπλικά συστήματα έπλητταν την πολιτεία της Φλώριδας.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές το πυραυλικό σύστημα που παρουσιάζεται στο βίντεο είναι ο βαλλιστικός πύραυλος Dongfeng-17 εξοπλισμένος με ένα πολυηχητικό όχημα ανεμοπορίας (HGV) το οποίο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 10 Mach, ενώ μεταφέρει πυρηνική κεφαλή.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :