Μπαλάσκας: «Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας. Θα είναι θέμα ωρών»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ,είπε χαρακτηριστικά, «χρειάζεται πολιτική εντολή, πολιτική θέληση, πολιτική βούληση». «Όταν δοθεί πολιτική εντολή στην αστυνομία για να
»καθαρίσουμε» τα Εξάρχεια και ιδιαίτερα από τα εγκληματικά στοιχεία διότι έχει αποδειχθεί πλέον ότι η τρομοκρατία με τους ποινικούς και τους ψευδοαναρχικούς- ψευδοιδεολόγους έχουν μία όσμωση και όλοι μαζί αυτοί δρουν εκ του παραλλήλου, τότε θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας. Θα βγάλουμε τόσα ναρκωτικά, τόσα όπλα, τόσες παράνομες πράξεις και τόσους παράνομους ανθρώπους που ενδεχομένως να κρύβονται εκεί μέσα που πάρα πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του. Είναι ένα »ξεβρώμισμα» μίας ιδιαίτερης περιοχής, η οποία είναι στο κέντρο των Αθηνών και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι τουριστικός προορισμός και όχι αυτό το χάλι που έχει τώρα», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Επίσης, ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας, για τον Ρουβίκωνα, επισήμανε: «Δεν έχει θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει. Εάν θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει, για εμάς είναι υπόθεση ωρών. Προϋπόθεση να αλλάξει ο νόμος, ώστε αυτά τα αδικήματα να γίνουν ιδιώνυμα και να έχουν τις ανάλογες τιμωρίες».

loading...

1 thought on “Μπαλάσκας: «Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας. Θα είναι θέμα ωρών»

  1. Ο κομπασμος δεν βοηθαει.Εκτος αν θεωρει οτι περιπου ειναι και επιχειρησιακο κατορθωμα να καθαρισει τα Εξαρχεια απο τους περιθωριακους κατσαπλιαδες της ΝΤΠ και τους κομουνιστοχουλιγκανους του θειου Μαρξ!! Αν εννοει κατι τετοιο( που μαλλον το εννοει) τοτε η Αστυνομια εχει μεγαλο και χοντρο επιχειρησιακο προβλημα.Γιατι σιγα το επιτευμα!!! Ετσι αποδεικνυεται οτι πολλοι απο αυτους που κομπαζουν τζαμπα πληρωνονται!!!Προς τι αρραγε ο πανακριβος εξοπλισμις??? Θυμιζω οτι για την διατηρηση της δημοσιας ταξης ΔΕΝ απαιτειται για ψυλλου πηδημα αποφαση απο τον καθε Χρυσοχοιδη αλλα υπαρχει επαρκης νομοθεσια και υπαρχουν ουκ ολιγες αρμοδιοτητες και εξουσιες των αστυνομικων διευθυντων που τους ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ και τους ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να δρασουν ακαριαια προστατευοντας την θεμιτη δημοσια ταξη και τις περιουσιες του κοσμου. Εφαρμοζωντας το Συνταγμα και την νομοθεσια. Το οτι δεν το κανουν εφαρμοζοντας απλως τον νομο ειναι επειδη ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ και επειδη δραπετευουν των συντεταγμενων ευθυνων τους εχοντας ως αλλοθι την εντολη των πολιτικων προισταμενων που δεν ερχεται ποτε.Κατα την γνωμη μου η αρνηση της Αστυνομιας να δρασει ενεχει το στοιχειο της απιστιας περι την υπηρεσια.Ποινικο αδικημα δηλαδη!! Αλλωστε σε περιπτωση πολιτικων πιεσεων επι εξειδικευμενων τρεχουσων και καθημερινων υποθεσεων διαταραξης της Δημοσιας Ταξης που δεν συναδουν με το συνταγμα και την νομοθεσια υπαρχει και η οδος της παραιτησης και της καταγγελιας!!!! Για να δωσω ενα αλλο παραδειγμα προς επιρρωσιν των παραπανω:Ειναι εντελως παρανομη η εντολη πχ του Χ υπουργου οικονομικων να μην πληρωσει ο Μητσος τον φορο μεταβιβασης του σπιτιου που αγοραζει και ΟΡΘΩΣ κανενας εφοριακος δεν υπακουει διοτι το απαγορευει η νομοθεσια. Αυτο που εγινε σιγα σιγα στην εφορια γιατι δεν γινεται στην Αστυνομια??? Ειναι η ιδια ταξη μεγεθους!! Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ!!!!!

Comments are closed.