Κύριε Χρυσοχοΐδη, μια τεράστια και μοναδική ευκαιρία για όλη τη χώρα: Οι νέες φυλακές να ανεγερθούν στη Μακρόνησο.

Επίσης εκεί ταυτόχρονα να ανεγερθεί με χρηματοδότηση της ΕΕ ε ν α συγκεντρωτικό hot spot για όλους τους πρόσφυγες που μπαίνουν στην χώρα και αιτούνται άσυλο. Αν υλοποιηθεί ένα τέτοιο σχέδιο, θα μεταφερθούν εκεί όλοι όσοι βρίσκονται στα νησιά χ ω ρ ί ς εξαίρεση και θα αναμένουν την απόφαση για χορήγηση ασύλου. Το νησί έχει τεράστια πλεονεκτήματα: μπορεί να υπάρχει πρόσβαση από την υπόλοιπη Αττική μόνο μέσω θαλάσσης, είναι εύκολο να φυλαχτεί, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο για επαναπατρισμούς. Θα ανασάνουν όλα τα νησιά και όχι μόνο τα νησιά. Για τις φυλακές αρκεί η εγκατάσταση μιας λεωφορειακής γραμμής από την Αθήνα/Πειραιά. Το νησί είναι μια τεράστια έκταση που δεν χρησιμοποιείται σε τίποτα και είναι μια απίστευτη πολυτέλεια και σπατάλη να παραβλέπεται. Μια ματιά στο γκουγκλ μαπς αρκεί για να πείσει. Ίσως υπάρξουν τυχόν αντιδράσεις από τους συνήθεις γνωστούς με την νοσταλγία των εκτοπισμών σαν αποτέλεσμα του εμφυλίου αλλά μπροστά στο δημόσιο συμφέρον και στο καλό της πολιτείας δεν έχουν ούτε σημασία, ούτε αξία, ούτε και λογική βάση. Και βέβαια αυτή η λύση έχει ένα τεράστιο γεωπολιτικό πλεονέκτημα: Αποδυναμώνεται και εξουδετερώνεται ο εκβιασμός των Τούρκων να μας πλημμυρίσουν με τους παράνομους γιατί η χωρητικότητα του νησιού είναι τεράστια και όταν αυτό γίνει γνωστό στους κύκλους των επίδοξων “προσφύγων” θα μειωθεί στο ελάχιστο η επιθυμία τους να μας τιμήσουν. Είναι ζήτημα μιας θαρραλέας απόφασης για το καλό της χώρας. Και μια έκκληση προς τους αναγνώστες σχολιαστές: αν συμφωνείτε, πείτε το.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Κύριε Χρυσοχοΐδη, μια τεράστια και μοναδική ευκαιρία για όλη τη χώρα: Οι νέες φυλακές να ανεγερθούν στη Μακρόνησο.

  1. Το ειχα ξαναγραψει και παλαιοτερα αλλα παραμενει επικαιρο!! Για τους λαθροεισβολεις θα μπορουσαν αγονα και ερημικα νησια (Γυαρος,Μακρονησος,Αναφη,ξερονησια κλπ) να αναμορφωθουν οικιστικα ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ,ΦΑΓΗΤΟ κλπ.Υπο την διοικηση του Ελληνικου στρατου και με Ευρωπαικη χρηματοδοτηση.Εξυπακουεται οτι ο σκοπος των Hot-Spot αυτης της μορφης θα ειναι ο καταναγκαστικος επαναπατρισμος η εν αναγκη η νομιμη μεταναστευση ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ στις χωρες της ΕΕ η και στην Λιβυη απεναντι που ειναι πιο εφικτο. Αν καποιοι υποκριτες Ευρωπαιοι αρνηθουν την αναλογικοτητα (που θεσμικα υφισταται)τους φορτωνουμε στα ποσταλια και τους παμε πεσκεσι αλλα τουρκα.Αν βγαλουν τα πολυβολα(που θα τα βγαλουν γιατι ειναι σοβαρα κρατη) αν μη τι αλλο θα τους ξεμπροστιασουμε.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που μας στελνουν οι εχθροι μας ποσο μαλλον να περιθαλπουμε αποδεδειγμενα ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!Αν καποιοι απο αυτους ζητουν ασυλο να το εξεταζουμε και μονο αν πληρουν ολα τα κριτηρια να τους δινεται!!!!Μιλαμε αλλωστε για ελαχιστους!Ας ακολουθησουμε και το παραδειγμα του Ισραηλ για το οποιο ολοι ποιουν την νησσα ενω δαιμονοποιουν την Ουγγαρια, την Αυστρια, την Ιταλια κλπ!! Αυτονοητο ειναι οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!Υπερανω ολων η ΠΑΤΡΙΔΑ!Αν εχουμε υπογραψει λεοντιες συμφωνιες με επαχθεστατους για μας ορους θα πρεπει να τις καταγγειλουμε και να οδηγησουμε τους προδοτες-μειοδοτες στο δικαστηριο!!Για παραδειγμα!!Δουβλινο 2 !!Πιο εξοφθαλμα προδοτικη συμφωνια δεν εχει ξαναυπαρξει!!

Comments are closed.